2777
2789
عنوان

بنظرتون این سیاست رفتاری خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست
تعریف چیشونو عزیزمسو استفاده کرده نشون؟

چی؟؟؟

مثلا مامانش زنگ میزنه نمیگم وای حالا فلانی می‌خواست بیا خونمون.. یا برم فلان جا..تازه میگم دستش درد نکنه بنده خدا ت زحمت میفته..و واقعا هم همینه..شوهرتم‌میفهمه ک ت با مادرش ضد نیستی و‌خوبی..یا هزاران مثال دیگ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی؟؟؟مثلا مامانش زنگ میزنه نمیگم وای حالا فلانی می‌خواست بیا خونمون.. یا برم فلان جا..تازه میگم دستش ...

بدیهی مادرشو نگم ک فک کنه خوبه!

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

حتی با مادر شوهر جنگم بشه هرچی اصلا ب شوهرم نمیگم..ن از شوهرم ب مادرش میگم و ن برعکس..چون واقعا زندکی خراب کنه..اصلا نمیزاره چنین اتفاقی بیفته..مادر شوهر خیلی مهمه..شوهرت هرچی مادرش.. و درثانی اونایی ک پسرایی ک از زناشون دفاع می‌کنند و زنشون هی میگ آره مامانت امروز گفت بالا چش ابرو 

تا ی مدت ب حرفت گوش میده بعدش خسته میشه میره تیم‌مادرش...

کلا اینارو کفتم 

هیچ وقت نمیگی

نع نباید بگی...

ببين ی چی بگم پشمات بریزه من مجردم😂ولی خداییش سیاست خوبی دارم...همه اینام ک گفتم تجربه خاله مه..با همین کاراشو شوهرش دور از جون عنش میخوره..مادر شوهرش هم پارس کنه شوهرش دفاع میکنه خیلی چرا؟؟

ب علت هایی ک بالا گفتم فقط..الان خیلی موفقه بخدا

خب نگی فک می‌کنه خوبه

اره اتفاقا باید اینجور جلوه کنی..وقتی ببینه ت تز خوبی هاش میگی و دوست داری خوبی میکنی 

خودش ب مرور زمان ب ذات مادرش پی میبره قولت میدم..چون دقیقا خالم تجربه داشته تعریف کرده برام...یعنی بخدا اک سیاست نداشت الان طلاق گرفته بود و هنوز مجرد بود.. با سیاست هم خوشبخته هم اگ ب شوهرش بگه الان شبه میگه آره عزیزم شب بقیه روز میبینن😂😂

اره اتفاقا باید اینجور جلوه کنی..وقتی ببینه ت تز خوبی هاش میگی و دوست داری خوبی میکنی خودش ب مرور زم ...

لابد شوهر اون خودش عاقل

شوهر من نزدیک پنجاه سالشه و ب شدت ساده

تاپیک جدید زدم بخون

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا