2777
2789
عنوان

رازاین غذاچیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 54 پست
نوشجان😍 خوبم پختی که چقد شکسته نفسی میکنی

فدای تو🥰❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به قشنگه که...مشهدی هستی فک کنمروغنش کمی زیاده وای دلمو آب انداختی دختر چه عکس قشنگی

بله

اره هردفعه مامانم میگه روغن کم بریز ولی دستم به کم نمیره🥴😂

قدمتون روی چشم اگه تشریف بیارید😍

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

نوش جانت خوب درست کردی فقط من ادویه زعفرانی میزنم خیلی خوشرنگ میشه هم توماکارونی هم استانبولی

فدای تو❤️

دفعه بعد انشالله امتحان میکنم

بلهاره هردفعه مامانم میگه روغن کم بریز ولی دستم به کم نمیره🥴😂قدمتون روی چشم اگه تشریف بیارید😍

فدات بشم نازنین..خونتون آباد و سفرتون پر برکت😘

مشهدیا تو ماکارونی سیب زمینی میزنن واسه این گفتم

چشم به راه...
فدات بشم نازنین..خونتون آباد و سفرتون پر برکت😘مشهدیا تو ماکارونی سیب زمینی میزنن واسه این گفتم

قربون شما همچنین😍❤️

چه جالب نمیدونستم😂