2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم مادرشوهرمو جرررش بدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عصری هم که میخواد بره خونش بگو مامان شامو ساعت ۷ بیار که شوهرم غذاش هضم بشه سر شب!آی میسوزه😁😂

😂.بنظرم کارای مادر شوهر استارتر خنده داره‌ تا حرص آور

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

چرا هیچ کس نمیگه تو هم زنشی تو هم حق دااااری چراااا

نگفتم شما حق نداری... ولی بزار بگذره خب برو همین حرفارو رو درو بهش بزن ما فقط میتونیم بگیم صبوری کن بخاطر همسرت حالش خوب بشه... وگرنه هم میتونی همین حرفارو محترمانه بهش بزن ببین چی میگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمیگذره مادرشوهرم با حرص همش نگام میکنهبه خانواده م ب خودمبخداا درکش میکنم اما اونم باید منو درک کنه ...

خوب بیاد، تو هم به استراحتت ادامه بده و بگو چه خوب شد اومدی منم خیالم راحته شما هستی!

برو استراحت کن

😂.بنظرم کارای مادر شوهر استارتر خنده داره‌ تا حرص آور

برای توواره برای منی ک هرروز باید تحملش کنم نه

و اینکه عین ی بپه شیر خوار ب پسرش نگا میکنه

بابا ولش کن زن داره زن گرفته دست از سرم بردار 

همه میگن بزار بیاره بزار پیشش باشه نمیدونن وقتی میاد باید پیشش بشینم میوه بیارم چایی بیارم هرروز منم از خدامه یکم استراحت کنم

عزیزم به نظرم اهمیتی به کارا و حرفاشون نده چیزی که الان مهمه سلامتی شوهرته. ان جوری فقط ذهنت درگیر میشه و چون کاری ام نمیتونی بکنی خودخوری می کنی.

تو همون لحظه جوابشو محترمانه بده و بعدشو دیگه فکر نکن.

عزیزم به نظرم اهمیتی به کارا و حرفاشون نده چیزی که الان مهمه سلامتی شوهرته. ان جوری فقط ذهنت درگیر م ...

بخاطر شوهرم تخمل میکنم ک وگرنه اصلااا حوصلشو ندارم

من اون همه با فامیلاش خوبم ی بار احوال پدز مادرمو نمیپرسه بدش میاد اونا خوب باشن باهام بیان خونم