2777
2789
عنوان

چطوری به پنجره فولاد دخیل ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 42 پست
با زنجیر موتور ببند نتونن باز کنن

لطفا رعایت کنید و باور دیگران رو به سخره نگیرید.

خیلیها معتقدن.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

عزیزم نمی‌دونم آداب دقیقشو   05132020 شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مطهر رضوی هستش

زنگ بزن راهنماییت کنن 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیکاری منم به شما ارتباط نداره ولی سایت عمومیه حق ندارین به بقیه توهین کنین

به شما ربطی نداره  تو صاحب سایت نیستی . بنابراین بشین سرجات .سر تو از نشیمنگاه دیگران در بیار 

همه عالم فدای سید علی ♥️ لبیک یا سنوار ♥️لبیک یا نصرالله 

به شما ربطی نداره تو صاحب سایت نیستی . بنابراین بشین سرجات .سر تو از نشیمنگاه دیگران در بیار

@niniyar_5    

تازگیا هرکی توهین میکنه صاف صاف واسه خودش میگرده 

دیروز یکی همه رو فوش داد امروز تو سایت بود 

امروز هم ادبیات ایشونه 

بهشون تذکر میدی مودب باشن اینطوری میکنن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

@niniyar_5 تازگیا هرکی توهین میکنه صاف صاف واسه خودش میگرده دیروز یکی همه رو فوش داد امروز تو سایت ...

شما که تو سایت مشهور هستی به گیر دادن به همه

شما که تو سایت مشهور هستی به گیر دادن به همه

گیر دادن به ادمایی که توهین میکنن و تذکر دادن بهشون خیلی هم عالیه 

چون همین شما چند روز پیش به خود من توهین کردی ولی رسیدگی نشد 

ولی هیچ وقت در شان من نبوده عین خودت جوابتو بدم و با یه تذکر رد شدم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

@niniyar_5 تازگیا هرکی توهین میکنه صاف صاف واسه خودش میگرده دیروز یکی همه رو فوش داد امروز تو سایت ...

شما چرا میفتی دنبال کاربرا ؟😁 به کسی که باهات کاری نداره میپری ؟؟؟؟؟

گیر دادن به ادمایی که توهین میکنن و تذکر دادن بهشون خیلی هم عالیه چون همین شما چند روز پیش به خود من ...

به کارت ادامه بده 😁

به کارت ادامه بده 😁

منم اگه عین تو بیکار بودم ،یه جوری وقتمو پر میکردم 😁ولی نه مثل تو. چون شخصیت ایجاب میکنه سرمون رو بدن خودمون باشه

به کارت ادامه بده 😁

جوابتو نمیدم چون دوس ندارم کاربریم بخاطرت تعلیق بشه 

ولی یادت باشه که مجازی جای خوبی واسه تخلیه کردن ناراحتی ها نیست 

منم اگه عین تو بیکار بودم ،یه جوری وقتمو پر میکردم 😁ولی نه مثل تو. چون شخصیت ایجاب میکنه سرمون رو ب ...

اگه مشکلی داری تو دنیای واقعی حلش کن نه با پرخاش تو سایت