2777
2789
عنوان

جوش پیشانی وچانه

89 بازدید | 16 پست

من صورتم کلا جوش نمیزنه ۲۳سیکلم چانم وپیشانیم بالای ۶ تا جوش زده تواقدامم ازوسط سیکلم دردپریودی دارم دردش کم وزیادمیشه این جوشایعنی دارم پریودمیشم سینه هامم حسابی دردگرفته 

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونودادم ماه قبل هیچ کیستی نداشتم؟

عزیزم خودت میگی ماه قبل هرماه بدن شرایط متفاوتی داره منم‌گفتم شااااید شایدم چون تاخیر داری جوش زدی نمیشه گف ما زنا هرماه یه بدبختی داریم شایدم هورمونات ریخته بهم

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
عزیزم خودت میگی ماه قبل هرماه بدن شرایط متفاوتی داره منم‌گفتم شااااید شایدم چون تاخیر داری جوش زدی ن ...

۲۰ ابان سونودادم ۲۲پریودشدم کیستم نداشتم ممکنه تواین ماه به وجوداومده باشه یعنی ایناعلائم بارداری نیس؟

دیگه علامتی داره کیست

والا زیاد ن من یبار همینجوری تاخیر داشتم رفتم گفتن کیست دارو دادن رفع شد  دردو جوش علائم کیسته اون سینه دردم واس تاخیرته البته شایدم بارداری نمیشه گف از بین این سه تا یکیش علتشه

عزیزم خودت میگی ماه قبل هرماه بدن شرایط متفاوتی داره منم‌گفتم شااااید شایدم چون تاخیر داری جوش زدی ن ...

تاخیرندارم ۲۲موعدمه

۲۰ ابان سونودادم ۲۲پریودشدم کیستم نداشتم ممکنه تواین ماه به وجوداومده باشه یعنی ایناعلائم بارداری نی ...

نمیدونم گلم من خودم ۴ ماهم بود متوجه شدم باردارم😂 ینی بدون علائم بودم ولی دختر دایی شوهرم باردار ک شد از روز اول کلللا صورتش پرجوش شد

والا زیاد ن من یبار همینجوری تاخیر داشتم رفتم گفتن کیست دارو دادن رفع شد دردو جوش علائم کیسته اون س ...

مرسی عزیزم که ج دادی اخه عقب ننداختم ۲۲ موعدمه

نمیدونم گلم من خودم ۴ ماهم بود متوجه شدم باردارم😂 ینی بدون علائم بودم ولی دختر دایی شوهرم باردار ک ...

اهان مرسی عزیزم 

خو پس بی خیال باش فعلا تا موعدت زیاد اهمیت نده تو اقدام ادم هرروز یه مشکلی پیش میاد براش یا ترشح یا ...

ممنون