2777
2789
عنوان

‌‌‌‌‌‌بنظرتون ب مامانم بگم 😅

97 بازدید | 10 پست

قضیه ی خودم و علی رو بگم ب مامانم تاحالا از این کارا نبوده ب طور جدی من ۱۶ سالمه علی ۱۸ بنظرتون الان ب مامانم بگم یا یکم بگذره؟

نصیحت نکنید لطفا خیلی بهم وابسته ایم 

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

علی هم علی های قدیم

جفتتون سنتون کمه

به مادرتون نگین

چون احتمال شکست رابطه زیاده

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به مامانت بگو قطعا ایشون بهتر می‌دونن و بهتر راهنمایی میکنن ما که نمیتونیم اظهار نظر کنیم 

یکی تو سن پایین میره تو رابطه بدبخت میشه یکی دیگه مثل یکی از دانش آموزام تو همون سن پایین ازدواج میکنه و کلی پیشرفت میکنن

ولی حتما به مامانت بگو حتمااا هرچقدر سریعتر

علی هم علی های قدیمجفتتون سنتون کمهبه مادرتون نگینچون احتمال شکست رابطه زیاده

سن مون بهم میاد

منم میترسم این اتفاق بیوفته

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

علی هم علی های قدیمجفتتون سنتون کمهبه مادرتون نگینچون احتمال شکست رابطه زیاده

ادامه به چه قیمتی؟ 

اگه مامان بدونه حتی اگر رابطه با شکست مواجه بشه هم برد حساب میشه هرچی باشه مادرش بهتر از ما میشناسش و بیشتر صلاحش رو میخواد 

شما واسه دختر خودتون یا خواهر خودتونم باشه همینجوری راهنمایی میکنید؟

سن مون بهم میادمنم میترسم این اتفاق بیوفته

پسر توسن ۱۸سالگی خیلی بچست

پسرا تو ۲۰سالگی دچار تحول عظیمی میشن

پس فعلا به کسی نگین

اگه بعد۲۰سالگیش موند

اونوقت بگین

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

ادامه به چه قیمتی؟ اگه مامان بدونه حتی اگر رابطه با شکست مواجه بشه هم برد حساب میشه هرچی باشه مادرش ...

به مادرش بگه چه اتفاقی میفته؟؟؟

جز اینکه بعد ازشکست مادرش دیگه بهش اعتماد نمیکنه

چیز دیگه ای هست؟

به مادرش بگه چه اتفاقی میفته؟؟؟جز اینکه بعد ازشکست مادرش دیگه بهش اعتماد نمیکنهچیز دیگه ای هست؟

اتفاقا اگه به مادرش بگه مادرش میدونه که با دخترش رفیقه و دید بد نسبت بهش پیدا نمیکنه بهتر از اینه که خودش بفهمه 

به مادرش بگه که مادرش درست راهنماییش کنه 

بچه ها تو این سن خیلی راحت به دردسر میفتن بخاطر اینکه بزرگترا رو درجریان امورشون نمیذارن و بنا به مقتضیات سنیشون به هرچیزی بله میگن یه جایی خانواده باید ورود کنه و راهنمایی کنه میدونید سالیانه چند تا دختر بخاطر فریب هایی که میخورن خودکشی میکنن؟؟