2777
2789
عنوان

ریزش موی مادرم

44 بازدید | 16 پست

بچه ها مادرم قبل از ۵۰ سالگی موهای پر داشت و فر تو عروسیا همه میگفتن موهاشو چقدر قشنگه بعد از حدود ۴۵ ۵۰ قلبش رو عمل کرد داروهای رقیق کننده خون و فشار خون میخوره بنده خدا خیلی موهاش میریزه کف سرش یکمی مشخص شده.. تو خانواده اش  طاس ندارن .. بنظرتون ارثیه مشکلش یا بخاطر دارو هاشه.. 

اخه قبل ۴۵ ۵۰ موهاش خیلی پر بود..

پودر گیاهی ابردوا استفاده کنن

هم برای فشارخون خوبه هم رفع ریزش مو

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ارث بود همون سن کم نشون میدادعزیزم و نه ۵۰ دارو های مکمل اگر واسش ضرر نداره بخوره و تزریق مزو و ...

اره دکترشم میگفت.. کلی دارو های رقیق کننده میخوره حتی رو بدنشم لک قهوه ای افتاده پاها و دستاش🥲🥲

از کجا تهیه کنیم

من برای ریزش مو از کانالی توی ایتا سفارش دادم

ازمشهد برام فرستادن

همه خانواده داریم استفاده میکنیم

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

ابردوا تبلیغه هاگول نخوری عزیزم

شمااول تحقیق کن بعد بگو تبلیغه

شمااول تحقیق کن بعد بگو تبلیغه

مدت هاست توی این سایتم و بارها کاربری های مختلف این را گفتن و تبلیغ کردن

توروخدا واسه کسی که مشکلی نداره لاقل بگید و نه ایشون که مشکل انعقاد خون داره 

یه اتفاقی واسش پیش بیاد چطور میتونید خودتون را ببخشید اخه؟ 

هر چیزی که گیاهی باشه که واسه همه خوب نیست