2777
2789
عنوان

میخام برای بچه جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست
قانون واقعا حق رو به من میده ؟ آخه من یه جا خونده بودم باید پنج سال از زندگی مشترک گذشته باشه مال ما ...

آزمایشات پزشکی نشون بده که به هیچ عنوان مرد توانایی باروری نداره میشه طلاق گرفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم خدا شاهدهجاری من ۸ سال با آرامش و عشق بدون فرزند دارن زندگی میکنن هیچ کدوم مشکل نازایی ندارن جاریم کلی واسه خودش وقت میزاره داعم به گشتن و هرجا میخواد به راحتی میره سال به سالم از قبل رابطشون بهتره از منی که بچه دارم روز به روز با شوهرم سردتریم و ناسازگارتر اصلا نه تفریحی نه عشقی همش اعصابمون خورده وناراحت

خب اسپرم اهدایی میگیری شما نه جنین اهدایی

جدا از اون حالا اومدی و نفر بعدی ویژگی های خوب شوهرت نداشت

اومدی اصلا بعدا بچه نخواست 

اونوقت چی 

اصلا شاید طرف از همسر قبلش بچه داشته باشه ..

قانون واقعا حق رو به من میده ؟ آخه من یه جا خونده بودم باید پنج سال از زندگی مشترک گذشته باشه مال ما ...

همش 3 سال با طرف زندگی کردی حتی حاضر نیستی صببر کنی 5 سال بشه...

خدایی خیلی رفتارت زشته

یه جوری گفتی انگاری 10 ساله تلاش میکنید ک اینقدر نبود بچه اذیتت میکنه

به نظر من همین الان جدا بشی خیلی بهتره اون مردم دنبال یکی میره ک واقعا عاشقش باشه

مشکل همسرت که دست خودش نیس که درستش کنه، یه مشکلی که خودش هیچ دخالتی توش نداشته خیلی ناجوانمردانه است که بخواد اون طوری تنبیه بشه، جنین اهدایی مگه چشه 

به این فکر کن که اگه موضوع برعکس بود تو دوست داشتی برخورد همسرت چطوری بود 

همش 3 سال با طرف زندگی کردی حتی حاضر نیستی صببر کنی 5 سال بشه...خدایی خیلی رفتارت زشتهیه جوری گفتی ا ...

شوهرخواهر منم مشکل داره ۸ ساله بچه دار نمیشن ولی خواهرم حتی یک درصد هم به چیزای دیگه فکر نمی کنه، یا یه دختر خاله دارم ۲۰ ساله بچه دار نشدن مشکل هم از شوهرشه اونم دیگه پذیرفته میگه شاید تو تقدیر منو و شوهرم بچه نیس

شوهرخواهر منم مشکل داره ۸ ساله بچه دار نمیشن ولی خواهرم حتی یک درصد هم به چیزای دیگه فکر نمی کنه، یا ...

والا من بچه نمیخواستم حدود 5 سال اصلا هم زندگی به بن بست و داغونی نرسیده بود 

حالا 10 سال به بالا باشه یه چیزی دیگه ادم باید صبر داشته باشه

حالا اگه یه مردی بگه زنم بچه دار نمیشه میخوام طلاقش بدم بین مردم چه غوغایی میکنن

والا من بچه نمیخواستم حدود 5 سال اصلا هم زندگی به بن بست و داغونی نرسیده بود حالا 10 سال به بالا باش ...

اون بیچاره دیگه خودش غم عالم نشسته رو دلش حالا بیاد نزدیک ترین آدم زندگیش بخاطر مشکلی که هیج دخالتی توش نداشته طردش کنه ببین چی میشه

حاملگی اولم خارج رحم بود یه لوله ام رو برداشتن، تخمدانم هم خیلی خیلی تنبل بود دکتر گفته بود دیگه بچه دار نمیشی هر وقت یه زن ۷۰ ساله بچه بیاره تو هم میاری، شوهرم حتی یکبار هم این موضوع رو به روم نزد حتی می گفت بچه چیه همش دردسر با اینکه می دونستم عاشق بچه است، خدا هم قربونش برم خواست و بدون دکتر و دارو حامله شدم 

اون بیچاره دیگه خودش غم عالم نشسته رو دلش حالا بیاد نزدیک ترین آدم زندگیش بخاطر مشکلی که هیج دخالتی ...

موافقم

میتونی فشار و استرس نداشتی وگرنه صد سال دیگه هم باردار نمیشدی  اگه استرس و اضطراب جدایی میگرفتی 

این مرد بیچاره ام الان دقیقا همینه