2777
2789
عنوان

ینی استاد باهام لج کرده

81 بازدید | 4 پست

استاد دانشگا ریاضی مون سر کلاس ی بار من صدا گوشیم تا آخر بود دو بار زنگ خورد بدون ببخشید رفتم بیرون ، صداشم آهنگ بود وسط کلاسش فک کن هی آهنگ زنگ گوشی من میومد 😭 🤦🏻‍♀️😑 

بعدش من فقط ی بار رفتم پا تحته سوال حل کنم بقیه هزار بار رفتن ولی هنوز میارتشون اما من هرچی دست بلند کنم میگه شما اومدی میگم ی بار ک اومدم فقط . حالا سه نمره هم داره همین فعالیت کلاسی ها نکنه لج کرده 😭

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا

آخه می‌دونی آهنگ ریمیکس رپی بود فکرشو کن ولی خب دسته خودمم نبود اما دوبار بود میتونستم کم کنم لااقل.. آخه اگه لج نیست چرا نمیزاره بیام پا تخته

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
نه حتما نمره داره ازت

بهش گفتم ینی سه نمرمونو میدین بهم گفت نه کی گفته ب مودب بودن و حضور و... بشاگب داره منم گفتم استاد من ک بچه خوبیم 🤦🏻‍♀️😅