2777
2789
عنوان

چرا انقدر سن ازدواج اومده پاییننن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 64 پست
اشتباه محضه ازدواج تو این سن منم خوشم نمیادولی خب بعضیا تازه افتخار هم میکنندوستم هر دفعه منو میبینه ...

دقیقااااااااا🤣🤣🤣

دوستام فکر میکنن مثلا کسی خاستگاریم‌نمیاد یا اون کسی ک دوسش دارم نمیاد

ولی من حتی با همین دوست پسرم ک دوسش دارم نمیخام الان ازدواج کنم

اصن‌مگ شوهر قحطه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه محضه ازدواج تو این سن منم خوشم نمیادولی خب بعضیا تازه افتخار هم میکنندوستم هر دفعه منو میبینه ...

با ازدواج آدم آزاد نمیشه ،، بلکه زندان بانش اگ اون موقع پدر مادرش بودن این دفعه شوهر و قوم و شوهر هستن 😀

سلام طلاق به سن ربط نداره از قبل هم ازدواج در سن پایین بود ولی به طلاق ختم نمیشد 

چرا سن ازدواج بالا و پایین میشه رو هم نمیدونم ولی هر کس اختیار زندگی خودش رو داره نه به اونیکه توی ۱۸،۱۹ سال ازدواج کرده میشه خورده گرفت نه به اونیکه بالای ۳۰ سال 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خانواده هایی که سطح فرهنگ پایین دارن درسن کم وصلت میکنن وگرنه آدم درست و حسابی و سطح بالا بعد از تحص ...

دقیقا همینه...

ولی بعضی وقتا خانواده ها حریف نمیشن

مثل دوست من

خانوادش خیلی سطح بالا

خودش میخاد با ی پسره ک هیچی نداره ازدواج کنه

بعد بیشتر دوستام نظرشون اینه من اشتباه میکنمکس خاصی بیاد تو زندگیم منم دوست دارمدر صورتی ک من دوس پس ...

چون  سنشون  کمه  تحمقن

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چون سنشون کمه تحمقن

احمق

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سلام طلاق به سن ربط نداره از قبل هم ازدواج در سن پایین بود ولی به طلاق ختم نمیشد چرا سن ازدواج بالا ...

دوره الان با دوره قبلا زمین تا اسمون فرق داره

قبلا همه ادما بساز تر بودن

و اینکه بنظرم کاملا ربط داره

ی دختر ک ۱۸سالگی اردواج میکنه در صورتی ک تو جامعه نرفته انفدر تجربه نکرده قطعا نمیتونه ادم درست انتخاب کنه

بعد تو۲۶سالگی ک معیاراش عوض شد میفهمه چقدر فرق دارن و چقدر اشتباه تصمیم گرفته

۲۰ به بالا برای شروع رابطه عقد و اینا بد نیست خوبه حتی

من کسایی که زیر ۲۰ یا بالای ۳۰ـ۳۵ ازدواج کردن هر دو از اونور بوم افتادن هر دو ازدواج های بدی داشتن 

زیر ۲۰ به خاطر همین مواردی که شما گفتین بالای ۳۰ـ۳۵ هم به خاطر اینکه شنیدی میگن اونی که سخت میگیره قبول نمیکنه نمیکنه بعد در آخر با یکی ازدواج می‌کنه که همه شوک میشن ؟

منم دیدم با کسایی ازدواج کردن که هیچ کس انتظارش رو نداشت یعنی اینقدر بد بود !