2777
2789
عنوان

آیا من حق ندارم از رفتار پدرشوههرم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 39 پست

من جاری ندارم و فقط ی خواهر شوهر دارم . پدرشوهرم عاشق پسر اونه ،، برا اون همش خرید می‌کنه . ... منم ناراحت میشم ،، طبیعیه آدم ناراحت بشه . ولی مادرشوهرم بیشتر ب بچه من توجه می‌کنه ظاهراً ک 

تولد رو با تولد مقایسه کن سمت ما رسم دندونی نیست یا در واقع جدی نمیگیرنش.

پدرشوهر من شیرخارگان ک بچم نوزاد بود و اولین مراسم 

بهش خواهر شوهرم گفت لباس واس دخترم بگیره لباس علی اصغر 

اومد خونه پدرشوهرم الکی ب من گفت نذری دادن ک جاریم ناراحت نشه چرا واسه بچه اون ک  یک و نیم سال از دختر من بزرگتر بود نگرفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرشوهر من شیرخارگان ک بچم نوزاد بود و اولین مراسم بهش خواهر شوهرم گفت لباس واس دخترم بگیره لباس علی ...

واااای چه ذهن شلوغی داری دختر اینا چیه میگی... انقدر توقع نداشته باش ! یه تولد اگه کادو دادن که دادن دستشون درد نکنه بقیه رو بیخیال شو... شیرخارگان دیگه چیه من هی میگم تولد تو هی رسم میسازی...

من اصلا ناراحت نشدم که کادو دندونی ندادن اصلا ناراحت نشدم ک واسه بچه های جاریم جلو جلو کادو خریده بو ...

ببین عزیزم به زبون میگی ناراحت نشدی 

ولی از حرفات معلومه ناراحت شدی

بیخیال بابا

مگه قراره همه رو به یه چشم ببینه

والا الان مامان بزرگ من بچه های خالمو خیلی دوست داره، طبیعی هم هست اونا کنارشن ما کیلومتر ها دوریم، میره جایی برای اونا حتما یه چیزی میگیره

والا ما ۳ تا بچه ایم هیچ کدوم صدامونم در نیومده چه برسه به مامانمون

مثل پدرشوهر شما هم بهانه میارن

ولی واقعا هیچ مشکلی نداریم ما با این موضوع

بعضا حتی تو خانواده پیش میاد پدر مادرمون برای یکیمون کادو تولد میگیرن برای یکیمون حالا چیزی پیدا نمیکنن یا شرایطی پیش میاد اصلا نمیشه برای یکی تولد گرفت 

این کارت یعنی شروع مقایسه

اینو قبول کن که ادما نمیتونن همه رو یکسان دوست داشته باشن 

با این کارت فردا روی دخترتم تاثیر میزاری اونم خودشو با بجه های عموش مقایسه میکنه(کاری ک زندایی من کرد و الان دوتا دختر عقده ای داره، بلانسبت شما)

ببین عزیزم به زبون میگی ناراحت نشدی ولی از حرفات معلومه ناراحت شدیبیخیال بابامگه قراره همه رو به یه ...

اخه پدرشوهرم همش ادعاش میشه ک فرق نمیذاره 

ماهم  با هم زندگی می‌کنیم تازه من خیلی بیشتر از جاریم بهشون میرسم باهاشون مهربونم 

همین باعث شده فکر کنن خرم و هیچی نمیفهمم

چرا توقع داری ازشون من  خالم رفت کربلا   واسه  بچه کل خواهر برادرش سوعاتی اورد فکر کن واسه نوه های خاله بزرگمم اورد واسه ما نیورد درصورتی مادر من رفت کربلا واسه بچه های اون خالم سوغاتی اورد 

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜

چرا توقع داری ازشون من خالم رفت کربلا واسه بچه کل خواهر برادرش سوعاتی اورد فکر کن واسه نوه های خ ...

اخه باهم زندگی می‌کنیم منم حساس شدم جدیدا دست خودم نیس