2777
2789
عنوان

دختر2️⃣ساله از طبقه بالا افتاده برای زنده موندنش دعا کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 156 پست

انشاالله بحق حضرت زهرا خوب بشه زود .....ولی خدایش بچه دوساله تو بالکن مغزم داره سوت میکشه من خودم طبقه دومم تا الان نذاشتم بچه ام تنها بره بالکن 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

وای خدا نجاتش بده اخه چرا درو قفل نکرده بودن 😭

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله چیزی نیست خدا شفا بده ولی التماس تفکر و عقل دارم برای دوستت و شوهرش

واقعا ...اونا تخت خوابیدن حتی درم قفل نکردن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خدا شفاش بده.اما خب چرا پدر و مادر بی فکر بودن و در تراس رو باز گذاشتن.

بیا تاپیک آخرم 

باباش ساعت ۶ میاد خونه شیفت شب بوده بعد فراموش می‌کنه در قفل کنه میاد میگیره می‌خوابه خسته بوده تراسشون جلوی خونه اشون هست طبقه دوم هستند و پله میخوره به پایین

آنقدر شیرین زبون و بانمکه بیچاره مامان و باباش چی می‌کشن الان😭

انشاالله خدا شفابده و سلامت برگرده خونه

مامان باباش چوب نفهمی و بیشعوریشون میخورن

بچه دوساله تنها بیاد راه پله !!!

خدا بهشون عقل بده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

الهی حالش خوب بشه وقتی بین نرده ها فاصله هست چرا میله کار نذاشتن مثل همسایه روبروی ما طبقه بالا هستن بین نرده ها فاصله هست میله گذاشتن خیلی هم شیک هست یا ما طبقه بالا هستیم بین نرده ها فاصله هست هزینه شو نداشتیم حصیر گذاشتیم از زمان یکسال و نیم پسرم تا الان که پنج سال و نیمشه برنداشتیم.بچه خیلی مراقبت میخاد نباید در تراس رو باز میذاشتن طفلی بچه چقدر درد کشیده

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

آنقدر شیرین زبون و بانمکه بیچاره مامان و باباش چی می‌کشن الان😭

منم طبقه سوم زندگی میکنم یبار که هواسم نبود پسرم  روی نرده وایستاده بود.هنوزم یادم میاد حالم بد میشه.ان شالله خدا شفا بده

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍