2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 61975 بازدید | 751 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر همه چیزو سختش میکنینوالا دنیا دو روزهانقدر بگیر و ببند و داستان اصلا ارزششو نداره

متاسفانه تجربه بهم ثابت کرده از هر صمصمیتی که باعث بی احترامی خواهد شد جلو گیری کنم. 

اینکه مهمونی ناگهانی پیش بیاد  با صفا و صمیمیت دور هم جمع بشیم و بگیم و بخندیم خیلی خوشایند و خوب هست ؛ ولی اگر طرف مقابل آدم درستی نباشه میشه وسیله بی حرمتی و کوچک کردن 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

داشتیم تو فامیل عروس اینجوری هی میگفت باید منو از چند روز قبل دعوت کنین دیگه کسی ادم حسابش نکرد کلا  ههمه روش خط قرمز کشیدن بعد چندسال خودس مثل سبکا دیگه هرجمعی میرفت چون دید دیگه کسی محلش نمیذاره  

خب باید میرفتم؟ آمادگی نداشتم آخه حداقل زود بگه شاید من شام خوردم یا ..آخه خیلی دیره ۷ونیم اخه؟

نه نمیرفتی عزیزم به شوهرت میگفتی چقدر زحمت کشیدن حیف شام خوردم امادگی هم ندارم. اینکه چرا دیر گفتن و باید زودتر دعوت میکردن و ... درست نبود

حالا زنگ زده دعوتت کرده بهت احترام گذاشته این اداهارو در بیاری چهار روز دیگه هیچ کدوم فامیلا شوهرت ...

ایکاش میرفتم ولی گفتم زود دعوت میکرد ۷ونیم تازه شام درست میکردن 

چه ربطی داره

ربطش اینه موقع شام کسی رو دعوت نمیکنن .برای خودتون ارزش قایل باشید ؛ دم دستی نباشید که هرکسی هروقت دلش خواست دعوتتون کنه .

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

دقیقا!یه چیزی به اسم سیاست تواینستا و نی نی سایت میبینن میخوان تو زندگیشون پیاده کنن خبر ندارن چجوری ...

دقیقا 

زنداداش کوچیک من همینجوری از چشم ما افتاد چقدر دوسش داشتم ولی اینقدر سر چیزای الکی بهمون گیر داد که اصلا میترسم باهاش رو در رو بشم 

خیلی ساده و صمیمی دعوتت کردن دورهمی . نه اولی که گفتی خوب بوده که هولکی قبول نکردی ولی وقتی با خدت حرف زدن اصرار کردن باید کوتاه میومدی . حالا کوتاه نیوموی از اون بدتر چرا ایراد گرفتی که دعوا بشه ؟ داری خام عمل میکنی خاله شوهر واسه تو جدیده واسه اونا ممکنه از این مدلا باشه که با هم صمیمی و خونه یکی هستن اگر تو راحت توی جمعشون قاطی نشی بعد برای برعکسش هم مشکل داری شوهرت برای تلافی وارد جمع خانواده شما نمیشه حالا فقط حواست باشه سر این ماجرا قیافه نگیری کش پیدا کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚