2777
2789
عنوان

کسایی ک تو عقد حامله شدن بیان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 100 پست
😂😍 مرسی عزیزم تجربتو باهام درمیون گذاشتی ایشالا بتونم درست تصمیم بگیرم

استارتر یه سر به تاپیک بارداری با میکرواینجکشن سال ۹۴ بزن،ببین بچه ها برای بارداری چقدر زجر میکشن

اینکه راحت باردار شدی خیلی نکته ی مهمیه

ممکنه سقط کنی و دیگه نتونی به راحتی بارداربشی

درسته شرایطت خیلی سخته ولی دنیای بچه داری و مادر بودن اینقدر شیرینه که سال بعد این موقع مطمئنم نظر دیگه ای در مورد امروزت داری

چقدر قشنگ دقدقه های ذهنیمو نوشتی دقیقا همینااااا دقدقه هامه و اصلا نمیدونم چ تصمیمی بگیرم🥺

هیچ کس نمیتونه بهت کمک کنه به اخرش همین اول فکر کن و تصمیم نهایی رو هم با توجه به روحیات خودت بگیر تحت تاثیر همسر و خواهرتم تصمیم نگیر فقط خودت ببین میتونی ، روحیه شرایط و همه مسائل و بسنج 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاخیی😍 ولی عجله نکن رفتی خونه خودت بعدش به فکرت بیوفتع درستع هم سنیم ولی عقایدمون زمین تا اسمون باه ...

باشه عزیزم😘

سعی کن خدارو تو عمق گناه پیدا کنی زندگی عالی رو برات آرزو میکنم عزیزم❤️

استارتر یه سر به تاپیک بارداری با میکرواینجکشن سال ۹۴ بزن،ببین بچه ها برای بارداری چقدر زجر میکشناین ...

خواهرم با اینکه دوتا بچه داره هی نظرمو راجب بچه داری عوض میکنه میگ اصلااا خوب نیس میترسم

اول زندگی تو با ویار و اذیت بگذره و بعدش زایمان و سختی بعدشش بنظرت خوشیه(:؟

سه ماه ویار 

بعد نه ماه زایمان 

دو هفته هم نقاهت بعد زایمان! 

نهایتا دو سال اذیت بشی، که نمیشی 

چشم روهم بذاری بچه بزرگ میشه 

ولی میتونی یه عمر با عذاب وجدان زندگی کنی؟ 

اصلا از کجا معلوم بعدش خدا دوباره بهت بچه بده ؟ از کجا معلوم نگه بهت دادم و خودت نخواستیش؟ پس منم بچه ی دیگه ای بهت نمیدم🤷🏻‍♀️ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نه چرا بچه رو بندازی؟! زود عروسی بگیر، برو سر زندگیت... هیچ عیبی هم نداره... فقط خیلی زود مسئولیت برای خودت تراشیدی، که اونم به مرور کم میشه... اصلا جای نگرانی نداره، واسه سفر همیشه وقت هست.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرم با اینکه دوتا بچه داره هی نظرمو راجب بچه داری عوض میکنه میگ اصلااا خوب نیس میترسم

بذار تجربه ی خودم رو بهت بگم

من ۳۳ ازدواج کردم،هر وقت هم اسم بچه میومد فرار میکردم،هر کسی بچه داشت میگفت خوش به حالت چقدر راحتی و از این حرفها…

۳۶ تصمیم گرفتم بچه بیارم اونم به زور همسرم،دیگه دیدم زندگیم داره به هم میخوره مجبور شدم اقدام کنم

بعد شش ماه متوجه شدم هم من و هم همسرم مشکل شدید ناباروری داریم و بهمون همون اول گفتن بهتره از جنین اهدایی استفاده کنین،دنیا رو سرم خراب شد

گفتم مسیر ای وی اف با تخمک و اسپرم خودمون رو میرم و توکل کردم به خدا،تو هر سیکل یه جنین برام تشکیل شد

خیلی ناامید بودم ولی شکر خدا با انتقال اول نتیجه گرفتم

درس خوبی شد که ناشکر نباشم ،تو هم قدر همین یدونه رو بدون،شاید تو سرنوشتت دیگه بچه ای نباشه،ناشکری نکن عزیزدل

مگه خواهرت عقل کل ؟اگه دانا بود این حرفو نمیزد مطمعن باش زندگیت با این بچه خیلی زیبا میشه اونقدرام که فکر میکنی محدودت نمیکنه بعدم بخدا من تو اطرافیانم چن مورد دیدم ک تو عقد سقط کردن و بعد یا بچه دار نشدن یا بسختی و تو حسرتش موندن خیلیییییی کار اشتباهیه توروخدا سقطش نکن و بخاطرش خداروشکر کن

مگه خواهرت عقل کل ؟اگه دانا بود این حرفو نمیزد مطمعن باش زندگیت با این بچه خیلی زیبا میشه اونقدرام ک ...

🥺♥️ نگرانمه میگ انقد زود خودتو انداختی رو دور بچه داری