2777
2789
عنوان

برای کسی که درطول روززیادآب نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست
منم عین تو با اب خوردن مشکل دارم واسه همین تازگیا متوجه شدم سنگ کلیه اوردم😕قبل پوست کلیه ها اسیب م ...

واقعا؟عزیزم رفتی دکتربهت گفته سنگ کلیه داری؟من تقریباده ساله آب شیرنمیخورم ازشرکت آب معدنی میریم هرماه چندشل آب میگیریم البته فقط آب معدنی واتاروقبول دارم نمیدونم اینم مضره یانه چون آب شیرمون به شدت کثیف وشوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟عزیزم رفتی دکتربهت گفته سنگ کلیه داری؟من تقریباده ساله آب شیرنمیخورم ازشرکت آب معدنی میریم هرم ...

بله سنو بهم گفت سنگ کلیه دارم که عوارض مصرف کم اب هست منم خیلی کم اب میخورم ما هم یه مدت اب معدنی مصرف میکردیم گفتن اب معدنی خودش ضرر داره ما هم دیکه نخریدیم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واقعا؟عزیزم رفتی دکتربهت گفته سنگ کلیه داری؟من تقریباده ساله آب شیرنمیخورم ازشرکت آب معدنی میریم هرم ...

من سنگ کلیه داشتم دکتربهم گفت بدیرین آب اب معدنیه وهرگز نخور همیشه هرجامیرم یدونه بطری آب مخصوص خودم  دارم حتی بطری پلاستیکی هم ممنوعه حتی

خب بدنش احتیاج نداشته من بدنم روزی۱۰تالیوان آب هم بعضی روزا نیازداره

به نیاز نیست اون عادت نداره ادم وقتی اب مصرف نکنه یهو زیاد بخوره همین مدلی مبشع دیکه یع مدت بعد عادت میکنه بدن به اب نیاز داره منم زباد تشنه نمیشم واسه همین مصرف ابم کمه الان سنگ کلیه اوردم نشانه اینه که بدن من نیاز داشته چون من احساس تشنگی نداشتم مصرف نکردم ایتجوری شده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من سنگ کلیه داشتم دکتربهم گفت بدیرین آب اب معدنیه وهرگز نخور همیشه هرجامیرم یدونه بطری آب مخصوص خودم ...

منم برا بچه هام اب معدنی میدادم که بهم گفتن از قصا ضررش زیاد تره من دیکه بهشون اب معدنی ندادم فکر میکردیم بهتره

اب معدنی برای سنگ کلیه مضره 

پر از املاحه 

اگه سنگ کلیه داری از آب تصفیه کن استفاده کن

من سنگ کلیه داشتم دکتربهم گفت بدیرین آب اب معدنیه وهرگز نخور همیشه هرجامیرم یدونه بطری آب مخصوص خودم ...

خب آب شیرم خیلی سنگینه شوره ومطمئنم کثیفه پس چی بخورم؟نمیشه آب معدنی بخرم بریزم توظرف سفالی بعدمصرف کنم؟

اب معدنی برای سنگ کلیه مضره پر از املاحه اگه سنگ کلیه داری از آب تصفیه کن استفاده کن

سنگ کلیه ندارم بیشتربه این دلیل مصرف میکنم که آب شیرواقعاسنگینه واینکه شوره احساس میکنم آب شیراصلاتمیزنیس

سنگ کلیه ندارم بیشتربه این دلیل مصرف میکنم که آب شیرواقعاسنگینه واینکه شوره احساس میکنم آب شیراصلاتم ...

اب معدنی کلا برای کلیه خوب نیست 

چون مواد معدنی زیادی داره که رسوب میکنن

اب بعضی شهر ها هم خوب نیست،مثلا شهرهای جنوبی رو شنیدم آبشون شوره

یه دستگاه اب تصفیه کن نصب کنید 

هم برای کلیه مناسبتره هم دسترسی بهش نسبت به اب معدنی راحت تره