2777
2789
عنوان

برنامه تلویزیونی شام ایرانی و فرهنگ اشتباه

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تصمیم گرفتم دیگه اشتراک نخرم میخرم دو هفته نمیادبرنامه پولم میره منم مثل بقیه دانلود میکم و رایگان م ...

همه کانالای تلگرام به محض انتشار میزارن اشتراک چیه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
آخه شهادت فردا غروب شروع میشه ای خداااا

نه دیگه اینا رفتن پیشواز🫤

فقط بلدن صرر بزنن.یکی نیست بگه تو برنامه رو منتشر کن کسی خواست میبینه نخواست نمیبینه.دوس دارن جا هم تصمیم بگیرن.بعدم میگن فیلیموبخرین.کور خوندن

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
همه کانالای تلگرام به محض انتشار میزارن اشتراک چیه

اره من میگفتم بزار از راه حلال ببینیم اما ارزششون همینقدره.وقتی ارزش قایل نیستن برای ما ما هم ارزشی قایل نمیشیم براشون

اره من میگفتم بزار از راه حلال ببینیم اما ارزششون همینقدره.وقتی ارزش قایل نیستن برای ما ما هم ارزشی ...

عزیزم انقد حروم در میارن که حلال پیشکش تو کل کانالا میزارن ازونجا ببین

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم انقد حروم در میارن که حلال پیشکش تو کل کانالا میزارن ازونجا ببین

اره دیگه پشت دستمو داغ کردم.بخاطر جوکر اشتراک گرفتم دو هفتس نمیده🫤🫤

چه ربطی داره مسابقس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻