2777
2789
عنوان

همیشه از خدا خواستم ذوقمو نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست

تف بهش که تورو بازی داد

خدا خودش جوابشو میده ، میدوکنم الان چقدر سخته ولی فکر کن اگه ازدواج میکردیو اون نامر  ولت میکرد خیلی بدتر میشد اوضاع

انشالله هرچه زودتر ی ادم درست وارد زندگیت میشه

✨️🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تف بهش که تورو بازی دادخدا خودش جوابشو میده ، میدوکنم الان چقدر سخته ولی فکر کن اگه ازدواج میکردیو ا ...

ممنونم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یه نوحه از مادرمون حضرت فاطمه خیلی قشنگه به دل ادم صبر میده میتونی به حضرت متوسل شی خیلی خیلی مادرن ...

باشه عزیزم درخواست بده 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

عروسیش هم تموم شد یه خواستگار برام اومد ازش متنفر بودم خوشمم نیومد بخدا اما گفتم اون ساکن اینجا نیست ...

فدا سرت این که چیزی نیست من بدتراشو دیدم وکشیدم توزندگی که دردتوقطره است دربرابر دریای درهای من همسایه ما دختر دوازده سالشو مینداخت بیرون میگفت باید بری اجاره خونمونو بیاری برو بخواب اون که زن گرفت قسمتت نبود اونم که بدبودخداروشکر متوجه شدین نداری هم که الان خیلیها درگیرش هستن فقط شمانیستین 

زندگی در عین حال ک زیباست بسیار بی رحم و خشن هست متاسفم  بابت اتفاقایی  که افتاده برات

ولی ی سوال دارم مردی ک بیخود بی‌جهت تو رو بلاک کنه چ تضمینی هست وسط مشکلات ولت نکنه وبره 

یا دوس داری ی روز بیای حتی  تاپیک پربازدید بزنی که شوهرم  خیانت کردبهم یا کتکم میزنه؟ یا بد دهنه؟ 

میدونم از نطر روحی به کسی نیاز داری ولی بودن کنار آدم اشتباهی هم حالتو بدتر میکنه هم عمرت رو صایع میکنه هم زندگیتو ب باد فنا میده

عروسیش هم تموم شد یه خواستگار برام اومد ازش متنفر بودم خوشمم نیومد بخدا اما گفتم اون ساکن اینجا نیست ...

یه روزی تو کوچه شما هم عروسی میشه 

اینکه با خبر عروسیش شوکه شدی طبیعیه... براش آرزوی خوشبختی کن، مطمئن باش قسمت نبوده و خدا بهترشو واست رقم میزنه... منتها ما آدما عجولیم

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
زندگی در عین حال ک زیباست بسیار بی رحم و خشن هست متاسفم بابت اتفاقایی که افتاده براتولی ی سوال دار ...

اون جوری الان به زنه وفاداره حتی یه حلالیت از من نگرفت 

فقط به فکر خودشو خانمشه 

منم اینجا دارم روز به روز بدبخت تر میشم اونا بهتر و خوشبخت تر

ک.ون لقشاکسای منم همشون زن گرفتن تازه دلم میخاست کارت بدن منم برم😂👊

من از بی رحمیش ناراحت شدم وگرنه دوستاش بعد اون در به در پیگیر منن 

اون جوری الان به زنه وفاداره حتی یه حلالیت از من نگرفت فقط به فکر خودشو خانمشه منم اینجا دارم روز به ...

تو مگه از درون رابطه اونا خبر داری از خلوتش ن خبر داری مگه ازکجا میدونی وفاداره مورد دیدم ازشوارشون خیانت دیدن ولی جوری جلو بقیه عزیزم جونم از دهنشون نمیفته

میگه هیچ وقت ی کتابو از رو جلدش قضاوت نکن آنقدر خانم داریم با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه میدارن