سلام دوستان. من یه مشکلی دارم چن ماه روش فکر کردم ولی هنوزم دو دلم.
۷ ماه هست عقد کردم . همسرم سرد مزاجه و اصلا حتی برای بغل هم پیش قدم نمیشه ولی من خیلی احساساتی ام و تو این موضوع مخالف همیم. انگار شبیه دوتا دوستیم . وقتی دید سر این موضوع دارم اذیت میشم بهم گفت خب جدا شیم .تا اسم جدایی رو آورد دنیا رو سرم خراب شد ازش سرد شدم چیزای دیگم پیش اومد اونقدر اذیت شدم که درخواست طلاق دادم و اونقدر جدی پیش رفت که یه هفته پیش رفتیم دادگاه و چیزی تا طلاق نمونده. الان نمیدونم میتونم با سر مزاجی و بی محبتیش در آینده کنار بیام و برگردم یا اینکه همین الان راهمو جدا کنم🥲
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
الان جدا نشی بعدا با یه بچه باید طلاق بگیریمرد اینجوری آدمو پیر و بی ذوق و افسرده میکنهدلت واسه خودت ...
چجوری کنار بیام ؟
همش ذهنم دوس داره برگرده هی میگه فرصت بده با اینکه همین الانم کل انرژی منو گرفته و با اینکه میدونه من احساساتی ام بازم پیش قدم نمیشه و میگه این مسائل زیاد مهم نیس. مهم اینه آدم رفیق باشه صمیمی باشن صداقت داشته باشن و...
چجوری کنار بیام ؟همش ذهنم دوس داره برگرده هی میگه فرصت بده با اینکه همین الانم کل انرژی منو گرفته و ...
از مشاور کمک بگیر عزیزم
نزار احساساتت باعث بشه تصمیم منطقی رو کنار بزاری
یه عمر پشیمون بشی و گیر بیفتی
اینکه بریم تفریح و اینا باهام میاد ولی خب اره راستش من خیلی اهل هیجانم ولی اون نیس. سر چیزای دیگه مشکلی نداریم فقط موضوع سرد مزاجیشه واسه همین حیفم میاد نمیدونم بعدا درست میشه یا تمومش کنم