2777
2789

خوشااا  به حالشون 🦋

پوست یک دست و صاف و کشیده و سفید خیلی خوبه 

حس تمیزی میده 

بنظرتون برم دکتر میتونه راهنماییم کنه چحوری پوستم و یکم سر و سامون بدم🧡

پوستم صافه و سفید ولی میخوام برم سولار

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاحالا یه کرم هم نزدم روتین و این مسخره بازیااا 

ژنتیکی پوستمون صاف و سفیده 

عمم ۶۰ سالشه پوستش مثل منه😂 

ژنتیک خیلی مهمه 

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

اره یه دختر میشناسم لعنتی از بس سفیده پاهاشو می‌زاره زمین دیوونه میشی

دقیقا تو فامیل ما هم هس 

لامصب هم خوشگله هم سفید 

بعد اینقدر بدم میاد بعضیا میگن کی گفته سفیدی نشونه زیباییه 😂

خب هس دیگه

من تاحالا یه کرم هم نزدم روتین و این مسخره بازیااا ژنتیکی پوستمون صاف و سفیده عمم ۶۰ سالشه پوستش مثل ...

صد درصد 

گفتم ک خدایی پوستشون سفیده 

اما میشه یکم تمیز تر و شاداب تر کرد پوستو

دقیقا تو فامیل ما هم هس لامصب هم خوشگله هم سفید بعد اینقدر بدم میاد بعضیا میگن کی گفته سفیدی نشونه ز ...

اخ گفتی 

واقعا خیلی مهمه 

خدا به من که این نعمتو نداد 

۲۱ سالمه ولی پوستم اصلا شادابی نداره