2777
2789
عنوان

متنفرم ازکسی که بخاد تعریف خودشوبکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 41 پست

یکیو میشناسم فقط از خودش و دخترش تعریف میکنه هیشکی رو هم قبول نداره

و اعتقادش اینه هرچی خودتو بالابگیری تو چشم بقیه بالا میری😐

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

یعنی خداشاهده از نی نی سایت عجیب تر ندیدم دیشب یه تاپیک زدم گفتم مامانم همش از خودش تعریف میکنه همه ریختن سرم که چه اشکالی داره و اینا اینجاهم همه با اسی موافقن😐😐😐

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا خیلی مد شدهخیلی زیاد میلینم اطرافم اینجور ادمارو طوری که فک میکنم حتما مشکل از منه

اینا جلب توجه‌ میکنن وگرنه خیلیا رومیشناسم آدم بااصالت تحصیل کرده اما نیازی ندیده ازخودش تعریف کنه اونقدر باوقاربوده کیف کردم واسش

یعنی خداشاهده از نی نی سایت عجیب تر ندیدم دیشب یه تاپیک زدم گفتم مامانم همش از خودش تعریف میکنه همه ...

خخخ چی بگم والا مادرت هم حتمانیاز ب توجه بیشترداره بهش محبت کن تا نیازی تو این نبینه ک خودش تعریف خودشوبکنه

واییییی خانوادههه شوهر مننننن هیچیییی ندارننننن ولی انقددررررررر خودشیفتههههههه هستنننننننن ادمممممم حالشششششششششششش بدددددد میشهعههههههه وای سکته کردم دق کردم از دستشون 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

مقصر ماهم هستیموقتی این رفتارو میبینیم به جای بی محلی تاییدشون میکنیم و این چیزیه که میخوان

آدم خجالت میکشه یا من خودم دلم نمیاد بزنم تو ذوقشون😅

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

واییییی خانوادههه شوهر مننننن هیچیییی ندارننننن ولی انقددررررررر خودشیفتههههههه هستنننننننن ادمممممم ...

کمبودمحبت دارن نیاز ب جلب توجه دارن وگرنه آدم خوب تحصیل کرده نیازی ب تعریف ازخود نداره

شوهرکی؟؟من ک همسرندارم

وای ببخشید متن زیاد بود نخوندم حلال کن♥️

الان خوندم چقد بیشعورن واقعا اینا هیچی ندارن بزور میخوان یه خودنمایی کنن 

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

کمبودمحبت دارن نیاز ب جلب توجه دارن وگرنه آدم خوب تحصیل کرده نیازی ب تعریف ازخود نداره

نمیدونم چیکارشون کنم نمیدونم چطور یک عمر تحملشون کنم اه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

دقیقا از وقتی که استاد خودشناشیم گفته برای تقویت عزت نفس از خودت تعریف کن

همش این مدل تاپیک ها رو میبینم🤣🤣🤣

بنظر منم خوب نیس

حالا به مامان و ابجی اینا تعریف خودتو کنی عب نداره اما غریبه و فامیل و اشنا یجوریه واقعا

کبر و خودپسندی امان امانمنجربه ریا هم میشهدرنهایت ملت منتظرن زمین خوردن و شکستت رو ببینپس سکوت چقد خ ...

اره خوبه انسان پیشرفت کنه ولی بشرطی بقول شماکبر وغرور نباشه میگه توراه موفقیت خدارو داشته باش بقیه رو بزار برای روزتماشات حکایت خیلیاست آدم موفق دیده میشع خودش توبقیه نیازی ب این نیست خودش بگه

کمبودمحبت دارن آدما ازنداشته هاشون حسرت میخورن

یعنی باورت نمیشه یه خودکار رو جابجا میکنه از طرز جابجایی خودکارش یه تعریف از توش در میاره که بگه من از همه سرترم😐😐😐

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "