2777
2789
عنوان

وای خسته شدم بچه زرتو زرت سرما میخوره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 150 پست
منم بچم سرفه و تب نداره فقط چرک و معذرت میخام خلط گلو اذیتش میکنه بینیش کیپ میشه بعد حالت بالل آوردن ...

من حاضرم خودم تمام ویروسارو باهم بگیرم بچم مریض نشه هم دلم میسوزه براش هم باید نق نق و گریه گوش کنم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حاضرم خودم تمام ویروسارو باهم بگیرم بچم مریض نشه هم دلم میسوزه براش هم باید نق نق و گریه گوش کنم ...

دقیقا

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
ما هم فعلا ، دیگه نوشابه نمی خریم.شیر عسل، کمی به خاطر کیک می خوره.

اشتباه من این بود از همون اول بهش شیرخشک ندادم یا یکساله ک شد بهش شیرگاو ندادم هی میگفتم دلدرد میگیره اسهال میشه نداذم اوشونم بدعادت شد 

اشتباه من این بود از همون اول بهش شیرخشک ندادم یا یکساله ک شد بهش شیرگاو ندادم هی میگفتم دلدرد میگیر ...

من شیر خشک کمکی میدادم تا ۶ماهگی خورد ب بعد ک غذاخور شد دیگه نخورد.الانم اینقدر بد داروئه حد نداره . بزور بهش میدم آخرسر میده بیرون این چندروز فقط سیب رنده شده میخوره

ممکنه هم بتامتازون زده باشن باید میپرسیدی

اونجا انقد بچم گریه میکرد ک هول شده بودم ب شوهرم گفتم بچه رو ببر بعد دکتره گفت کجا ببره تورو معاینه کنم؟ بعدم ک گفت گلوش خیلی عفونیه امپول بنویسم گفتم بنویس و سریع اومدیم بیرون .. دارم خودمو قانع میکنم ک اگرم دگزا زده حتما ب نفعش بوده چون واقعا دارو جواب نمیداد  

من شیر خشک کمکی میدادم تا ۶ماهگی خورد ب بعد ک غذاخور شد دیگه نخورد.الانم اینقدر بد داروئه حد نداره . ...

من انقد تحت تاثیر اطرافیان بودم فکر میکردم چه کار شاقی میکنم شیر خودمو میدم شیرخشک ازهمون اول میلی نداشت ولی اگع پافشاری میکردم وگرسنه میشد میخورد منم ندادم متاسفانه تا اینکه کلا قطع کرد .. شیرگاوم یکی دوباری دادم یا اسهال میشد یا یبوست دیگه ندادم و نخورد .. الان هر فراورده ک توش شیر باشه اصلااااا لب نمیزنه .. شیرموز شیرعسل شیرخرما .. یکی دوبار زبون میزنه ب بعدش همشو چپ میکنه 😑

من انقد تحت تاثیر اطرافیان بودم فکر میکردم چه کار شاقی میکنم شیر خودمو میدم شیرخشک ازهمون اول میلی ن ...

چقد بده اینجوری.از چندماهگی میشه شیر گاو داد؟؟منم تا حالا ندادم بهش

چقد بده اینجوری.از چندماهگی میشه شیر گاو داد؟؟منم تا حالا ندادم بهش

گفتی چندوقتشه؟ اگه زیر یکساله مثلا نصف شیرگاو نصف اب جوشیده بده یا اگه ذوست نداره با فرنی قاطی کن ببین بهش میسازه؟ بعد ب مرور ابشو کم کن تا بشه شیر خالص

گفتی چندوقتشه؟ اگه زیر یکساله مثلا نصف شیرگاو نصف اب جوشیده بده یا اگه ذوست نداره با فرنی قاطی کن بب ...

تازه یکسالش شده.راستی چون نوزاد بود ب لبنیات گاوی هم حساسیت داشت ب تازگی ک خودم میخورم خوشبختانه دیگه واکنش نشون نمیده

تازه یکسالش شده.راستی چون نوزاد بود ب لبنیات گاوی هم حساسیت داشت ب تازگی ک خودم میخورم خوشبختانه دیگ ...

خب همون نصف شیر نصف اب رو امتحان کن ببین چجوریه بالاخره متوجه میشی یا اسهال میشه یا دلدرد یا یبوست بالاخره اگه بهش نسازه از یجاییش میزنه بیرون 😂 حالا انشالله ک ب بچه شما بسازه