2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25112 بازدید | 702 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با وام کامل کردی؟

با وام البته رسم اینکه تیکه های بزرگ رو داماد بخره و ما بقی عروس اما بله کامل شد

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

سمت ما همه چیز با عروسه و داماد فقط باید یدونه فرش و تلویزیون و میز تلویزیون و بوفه بگیره حتی سرویس ...

دقیقا ما هم اگر خانواده عروس تو خواستگاری بیان کنند تیکه میدند ب دوماد وگرنه نه 

برادرشوهرم پنج تیکه بزرگ گرفت 

ولی ما مامانم گفت ی دختر دارم خودم میخرم و...

ک خب من بشخصه پشیمونم 

چون بنظرم خیلی خوش خوشان مادر شوهرم شده 

الان جهاز من حدود ششصت هفتصد میلیون حداقل شده تا الان بعد مادر شوهرم کامل خودش رو کشیده کنار 

گفته ی فرش مخایم بخریم براتون میخواهید دوازده مخاید نه یا ...‌

اصن بحث پولش نبود ی جوری گف انگار دختر جماعت وسیله اس این لطف میکنه میگیره آخه کی به تو خاله زنک نی ...

اتفاقا بحث دقیقا سر پولشه اینهمه جهاز سیسمونی میده خانواده دختر، عقد هم که یا خانواده دختره یه عروسی فشارشون میاد

بعد ازدواج هم لابد فک میکنن دختر بخور بخوابه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عشق ، محبت ، وفاداری خرج زندگی

ای جان الگنو هاش نشکنه

چند میلیارد خرج عروسی و جهیزیه و سیسمونی بشه که مزد ماهی ده تومن خرج زندگی بده؟؟

کسی که همچین توقعی داره باید ماهی بالای یه میلیارد خرج زندگی کته

کاربری دست 27 نفر میباشد    
اوضاع خیلی خرابه بایذ برای زندگی مشترک همه همکاری کنن

تاحالا دختر شوهر ندادید ظاهرا ،همون جهیزیه میدونی چ خرج سنگینیه ، فردا روز سیسمونی ،یه عروسی چوسان گولی میخوایید بگیرید دیگه 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
اتفاقا بحث دقیقا سر پولشه اینهمه جهاز سیسمونی میده خانواده دختر، عقد هم که یا خانواده دختره یه عروسی ...

دلم میخاد بکوبم تو دهنش

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍