2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25055 بازدید | 697 پست
اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

🤣🤣🤣امر دیگه ای نداری 

میخوای اونم دختره بده 

بدبخت زنت 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر من نمی دونم چه پدر کشتگی با یخچال ساید داره

جاریم بیچاره یخچال ساید گرفت یه دلخوری راه انداخت

می گفت چرا دوقلو نخریدی،ساید جا به جا کردنش سخته

واسه من در این حد چیزی نگفت ،ولی داشتیم جا به جا می شدیم

داشتن یخچال رو جا به جا می کردن،گفت چرا ساید خریدی،دو قلو می گرفتی راحت

خواهرمن با وامش همه چی خرید بستگی به خودت داره این چیزایی که گفتی من بعد ده سال زندگی و درامد بالای صدتومن درماه همسرم بهش فکرم نمیکنم .فرش تبریز بعله منم عاشقشم ولی شیش متریش رو میگن صدمیلیون به بالا 

اول زندگی وقت تجملات نیست باید ضروریات را بخری

مهم اون کسیه که باهاش میخوای بری زیر یک سقف سرمایه اصلی اونه بقیه همه شوخیه

خب پس با وام الانم میشه کلی وسایل خرید دیگه

بنظره من تازه الان بیشتر میشه با وام چیزی خرید من سال ۹۳ عقد کردم وام ۳میلیون بود که وقتی دادن،۳۰۰ از روش قسط اول رو برداشتن شد ۲و۷۰۰

۲تا فرش ۹متری خریدم شد ۲تومن

۳۵۰ یه سرویس قابلمه گرانیت خریدم

۳۵۰ هم یه اتو

وسلام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مگه میشه تنها زندگی کرد

والا چرا نشه مثلا تو نباشی چی میشه؟ 

گونی برنج بیشتر تاثیر داره تا بعضی مردا 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

میشه گم شی حالمونو بهم زدی تو جای خواهر مایی زمونه عوض نشده این چیزی که گفتم درمورد شوهرم ماله ۴ ماه ...

اوفففف دلمون خنک کردی 

حق مطلب یکجا ادا کردی

دمت گرم

از رو‌ هم نمیره 

با این که همسرم اصلا این سبک مرد نیست اصلا دور و‌اطرافم‌همچین مردی ندیدم  همه نهایت تلاششون میکنن بازم حرصم گرفت از میزان مفت خوری و لاشخور بودنش بیچاره اون دختر و‌خانواده‌اش که نصیب همچین ادم بیخودی بشن

مهم خوشبختیه که پسر دخترو خوشبخت کنه

برو بابا پسرا قدیم ی غیرتی داشتن می گفتن زندگیمونو جمع می کنیم و درست می کنیم خودمون پسرای الان توقع دارن ی دختر و کامل با کل تجهیزات زندگی بدن بهشون اخرم مادر پسرا هرروز بکوبن تو سر دختر . ادم ازدواج نکنه بهتر از ازدواج با پسرای پررو و پر توقعه . عروسی که از قدیمممم گردن پسر بود 

اوفففف دلمون خنک کردی حق مطلب یکجا ادا کردیدمت گرماز رو‌ هم نمیره با این که همسرم اصلا این سبک مرد ن ...

والا منم حرصم دراومد 

تازه یخچال خونه عروس دامادم باید پدر عروس تا خر خره پر کنه خودش نزدیک ۱۰ تومن میشه 

این مرد گنده نبست این یه پسر بچس از بیکاریش مشخصه

اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

شهر ما اینطور کل جهاز حتی کابینت پرده خونه با خانواده عروس خرج عقد هم با عروس کلا با داماد کنار میان سخت نمیگیرند