2777
2789
عنوان

امشب ی هیئت ازم خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست

اعتماد بنفس اینارو کاکتوس داشت سالی ۴ بار موز میداد یارو متاهله ۳ تام بچه قدو‌نیم قد میاد میگه امروز دو‌نفر ازم خاستگاری کردن بعد که عکس میدن میبینی طرف ن تنها بهش میخوره متاهله بچه داره بلکه بزرگ تر از سنشم میزنه موندم طرف چقد گاگوله متوجه نمیشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اعتماد بنفس اینارو کاکتوس داشت سالی ۴ بار موز میداد یارو متاهله ۳ تام بچه قدو‌نیم قد میاد میگه امروز ...

😂😂😂😂

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امشب رفته بودم بیرون یه دختره جلو همه زانو زد ازم خواستگاری کرد😌کنتور نمیندازه که😂

زارت😂😂😂

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

تاپیک بغلی داشتن یاد میدادن چجوری شوهر ایندمونو تو خواب ببینیم گفتن پیاز بزارین زیر بالش 😂😂😂 حالا ...

😂جفتشوبذار 

😂😂😂😂

والا بخدا اتفاقا چند شب پیش بود کابره ام یجوری از خودشو تیپش تعریف میکرد گفتیم خب عکس بده با اصرار. لباسای مامان بزرگی ابرو های مداد قهوه ای موی مش😑 ۲۷ ساله بود ۳۵ ب بالا میخورد بعد میگفت ازم‌خاستگاری میکنن. دلم میخاست گوشی قابلیت سیلی زدن داشت یکی میزدم تو دهنش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم کدومو جواب کنم😂😂😂😂 اصغر کچل یا عبدل ابدوغ بقال سر کوچه هم هست ...

😂😂😂💔

ای وای چه کم.....من کسی رو میشناسم میره بیرون بادیگارد میبره خواستگارش پراکنده کنن🤣🤣🤣

😂😂😂💔