2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تتو داره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست
هموناییکه میگن زشته و فلان ،اگه یه خواننده معروف تتو دار یا بازیکن معروف تتو دار بیاد خواستگاریشون ر ...

صد در صد چون آدم معروف اصلا مورد پسندمون نیست😆

حالا هم این گلو شیرینی رو پس بده به خودش که من باهاش نمیخام ازدواج کنم فقط فرد عادی قبول میکنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هموناییکه میگن زشته و فلان ،اگه یه خواننده معروف تتو دار یا بازیکن معروف تتو دار بیاد خواستگاریشون ر ...

تتلو بیاد رد می کنیم😂

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم تتوی بزرگ روی بدنش داره من که مشکلی نداشتم.

خودمم دارم و تتو زدن از نظر من ربطی به شخصیت طرف نداره که بعضیا ربطش میدن به شخصیت یعنی نمیشه از روی تتو زدن یا نزدن طرف رو شناخت و گفت چه شخصیتی داره یه جور علاقه اس.

🤍🤍

حیف انتن ندارم وگرنه بهش میگفتم😂

با کفتر نامه برسون به دستش نیاد دم در خونمون چون من درو باز نمیکنم درضمن من ابرو دارم تو این محل حرف پشت سرم درست میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
😂😂😂تورو‌ حشمت سگ سبیل میگیره

مهم اینه من بهش پا نمیدم چون آدم معروف بودن طرف خط قرمزمه🧿🤣

چرا؟ لطفا توضیح بده

ما خانوادمون مذهبیه وکلا بد میدونیم و خداییش تا حالا کسی که تتو داشته باشه و باشخصیت باشه ندیدم ،همیشه افرادی رو دیدم که شان و شخصیت پایینی داشتن و تتو زدن (یه جورایی لات و سطح پایین بودن)   

ما خانوادمون مذهبیه وکلا بد میدونیم و خداییش تا حالا کسی که تتو داشته باشه و باشخصیت باشه ندیدم ،همی ...

منم همین نظرو دارم اما از بس بقیه گفتن نمیشه از رو تتو قضاوت کرد و سخت نگیر و چه ربطی داره دودل شدم 

منم همین نظرو دارم اما از بس بقیه گفتن نمیشه از رو تتو قضاوت کرد و سخت نگیر و چه ربطی داره دودل شدم

اگه برای خواستگاریه ،همه ملاک هات رو بسنج ،هدفش از تتو رو هم بپرس ،مشاوره قبل ازدواج هم برید