2777
2789
عنوان

آقا میشه فقط یکم پز بدم😅😍

256 بازدید | 19 پست

نه به شما

به خودم

بخاطر این راهی که اومدم

امروز از دو نفر معلم‌/مربی تعریف شنیدم

من فکر می‌کردم هیچ‌وقت شنا یاد نمی‌گیرم

ترس شدید از آب داشتم و یک سال و نیم پیش آرزوم بود با قمقمه روی آب بمونم فقط

یعنیا ۵تا قمقمه به خودم می‌بستم، نودل مربی رو میذاشتم زیر بغلم، تخته هم دستم می‌گرفتم و می‌رفتم توی عمیق فقط جییییغ می‌زدم

و امروز مربی شنام گفت کم‌کم باید کار کنی که نجات غریق بشی🥹😅

دوم اینکه به معلم زبانم گفتم فروردین آیلتس بدم نمره ۷ می‌گیرم؟

گفت همین الان هم بری آزمون بدی ۷ می‌گیری

ولی تا فروردین تمرین کن چون پتانسیل ۸ رو هم در تو می‌بینم

+ میشه سال دیگه پز ساز زدنم رو به خودم بدم؟

مدتی بود ولش کرده بودم

امیدوارم

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به

صدبرابر بشی دختر خوب

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

این پز رو پوستی صادقانه رو با جان و دل میپذیرم

تا باشه از این پز دادنا باشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

آفرینننننننن

کاش همه اینحوری پز بدن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

به خودت مغرور نشى بعد بگى چشمم زدن🥴

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

میشه واسه ایلتس باهمدیگه بخونیم؟

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ طراح مُد ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱