2777
2789

والا‌منکه خرج شخصی برای خودم ب عنوان مادر دوتا بچه با ۳۷سال سن زیر صد تومن راستش بخاطر همین از خودم کلافه ام

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک بر سرم خیلی وای خیلی 😞

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خرج چی؟

خرج خودم در حد دو اینا میشه با همون لباس اگر دلم بکشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

ماهی ۲ و نیم 

لباس خونگی بیرونی مانتو شلوار شال 

وسایل آرایشی بهداشتی 

بیشتر خرج اینا میکنم هر ماه یه تیکه 

خرج ارایشگاه و باشگاه ندارم 

خرج رستوران و بیرون وغذا حاضری ندارم 

نت و شارژ و بسته با همسرمه

جز اینا 

خرج دخترمم هست حداقل ماهی یه تومن یه وسیله ای خوراکی دفتری اسباب بازی چیزی میخواد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
تنها شیرخشک دخترم ماهی ۴تومن میدیم 😐 بماند هزینه خورد و خوراکش پسته و اجیل هزینه پمپرز قطرهاش خوردو ...

خودم اهل خرید لباس و اینجور چیزا نیستم چونکه محصلم پیام نور میخونم شهریه و خرید کتاب که با همسرعزیزم هست دیگه سعی میکنم فشار نیارم بهش

واقعا بی عدالتی بیداد میکنه یکی 10میلیون براش پول خورده یکی مثل من هم توی قابلمه اب گرم میکنه حموم میکنه چون پول یه ابگرمکن کهنه هم نداره خدایا ازین زندکی به کی شکایت کنیم💔

منم خدایی دارم...