2777
2789

بستگی به شرایطت داره 

مگه ما از شرایط زندگی شما و رابطه با خانواده و .... چیری میدونیم که بگیم میشه یا نه

مثلا یه نفر شاغل نیست؛ طلاق بگیره نمیتونه خونه مستقل بگیره و مجبوره بره برگرده پیش خانواده 

خب مشخصه که خانواده میفهمن 

یه نفر شهر دور هست؛ خودش شاغله؛ میتونه خرج خودشو بده و از کسی کمک نمیخواد؛ شوهرش نه تماس تلفنی نه رفت و آمد با خانواده نداره. خب همچین شخصی میتونه یه مدت پنهان کنه

همه که شرایط یکسان ندارن که ما ندونسته بگیم چطوری یا اصلا میشه یا نه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شما رو نمیدونمبرای زندگی من میشد، حتی شوهر سابقم تو خیابون برادرام رو میدید بوق میزد براشون، یا ...

وای کاش همه اینجوری بودن بعد طلاق وقتی همو تو خیابون میدیدن برا هم بوق میزدن با صدای بلند میگفتن چاکرم 😂😂😂

بستگی به شرایطت داره مگه ما از شرایط زندگی شما و رابطه با خانواده و .... چیری میدونیم که بگیم میشه ی ...

ن ببین میگم یعنی از لحاظ قانونی امکانش هست یا مثلا امضای پدر اینامیخوان؟

خونه ی پدرم هستم جانم عقدیم چندین ساله ولی خونش نرفتم

پس 

آخرش متوجه میشن

چون رفت و امد شما با همسرت قط میشه

بعدم عروسی منتفی میشه 

مگر یه مدتی قایم کنی

اونم من خانمم 

نمیتونم جای پدرتون باشم

ولی اگه همزاد پنداری کنم باهاشون

ناراحت میشم دخترم بهم نگه

بعدی که کار از کار گذشته خبر دار بشم

بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

چی بگم

تو عالم بچگی برای فرار از محیط سمی خونه باهاش ازدواج کردم در حالی ک هیچ نقطه مشترکی نداشتیم نامزدیم ...

آخه این چه کاریه که برای فرار از خونه اینکارو کنی ،یک نفر پیدا نمیشد اون زمان بگه بهت اوضاع رو بدتر می‌کنی صبر کن ،حالا هم غصه نخور ،دنیا نه به شما وفا داره نه بقیه همه همینیم بخدا

واقعا؟

نه همچین چیزی نیست مگر زیر سن قانونی باشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !