2777
2789
عنوان

بعضی کاربرا که خیلیی بد صحبت میکنن و انرژی منفی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا تو تاپیکهای حاشیه ای صحبت نمیکنم

امروز یکنفر تاپیک زد شوهرم فلان اخلاقیات داره

چ کارکنم عوص شه

گفتم هیچکس عوص نمیشه اینو بدون

نوشت میشه تو ک ۲۲سالته نطر نده تو تایپک زن متاهل

من اصن خودم نمیدونم ت  کدوم تایپک سن گفتم

آنیلیام

یه کاربری هست، منفی ترین کاربر سایته

همش میاد اه و  ناله میکنه، هر چی ام میپرسن نمیگه مشکلش چیه 

بخدا هم دلم براش میسوزه و ناراحت میشم براش 

هم یه خورده لجم میگیره همش میاد اینجا غررر میرنه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مثلا چی میگن

به منم گفتن و دلم شکست ولی خب چه میشه کرد 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

من اصلا تو تاپیکهای حاشیه ای صحبت نمیکنمامروز یکنفر تاپیک زد شوهرم فلان اخلاقیات دارهچ کارکنم عوص شه ...

جالب اینجاس ۲۲سالرو بچه میدونه

و خودشو ک فک میکنه ادماارو میتونه تغییر بده اخلاقیات اصلیشونو بزرگ

آنیلیام

دوست دارم بدونم کی از من انرژی منفی میگیره بهم بگو تا بیشتر باهات صحبت کنم از این به بعد😆

من خوشم میاد ازت 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من تو زندگی واقعیم همه اخلاق و رفتارمو تحسین میکنن و فوق العاده ارتباطات مثبت و خوبی دارم ، چه تو خونه و چه سرکار

اما اینجا یه مقدار بداخلاقم 

اونم چون واقعاً می‌طلبه برای بعضیا 

جو اینجا هم یه مقدار رو مخه 

تاپیکای سرکاری 

بیخود 

یه کاربری هست، منفی ترین کاربر سایتههمش میاد اه و ناله میکنه، هر چی ام میپرسن نمیگه مشکلش چیه بخدا ...

کیه؟ 

منم این مدت خیلی ناله کردم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

نمیدونم ربط داره یا نه  

از کوزه همان برون تراود که در اوست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اونی که توهین میکنه هیچی، اون که دیگه رد داده ولی بعضیا هم هستن که همش یه لحن سرزنش امیز خاک توسرت ط ...

اها منظورت اینه... من فک کردم غر زدن و.... میگی🙈🙈

من خوشم میاد ازت 😁

شما لطف دارین منم همین حسو دارم بهتون😘❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️