2777
2789

نگرانی نداره ک

منم ۱۶۰هستم،همه رنگ بگ دارم و میپوشم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا‌‌،من‌تا‌حالا‌نخریده‌بودمولی‌خوش‌امد‌امتحان‌کنم‌الان‌میترسم‌مسخرم‌کنن

بابا مگه میخای بری فشن شو ک میترسی

خانمای ایرانی قداشون کوتاهه اکثرا

در یه سطحیم

فقط با مانتو یا کت کوتاه بپوشش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بابا مگه میخای بری فشن شو ک میترسیخانمای ایرانی قداشون کوتاهه اکثرادر یه سطحیمفقط با مانتو یا کت کوت ...

ممنونم‌‌،امیدوار‌شدم‌

شاید بخاطر اینه‌که‌تا الان‌نرفتم‌سمتش

به نظرت قد بلند زشته؟

نه برای چی باید زشت باشه؟

ممنونم‌‌،امیدوار‌شدم‌شاید بخاطر اینه‌که‌تا الان‌نرفتم‌سمتش

منم با شک و تردید رفتم سمتشون ولی الان دیگ حتی مام هم به سختی میپوشم

دلم بگ میخاد کلا😂

چون همه مسخرم میکنن بالای ۱۷۰میشه نظرت رو جدی و راست بگی

اونایی ک مسخرت میکنن حسرت یه سانت قدتو دارن

با قد بالای۱۷۰میتونی بهترین استایلا رو بزنی

به دهن مردم نگاه نکن

بهت یه چیزی گفتن بگو اول کفش پاشنه بلندای تو جاکفشیتو بسوزون بعد راجب قدبلند بد بگو عزیزم

یا بگو اگر یه عمل برای افزایش قد داشتیم و راحت بود الان کلیه ات رو میفروختی و خودتو دومتر میکردی

یا بگو اگر با این حرفا آروم میشی بگو عزیزم ولی بدون قدت بلند نمیشه و بخند