2777
2789
عنوان

تعلیق کردن بعضی کاربرای مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 39 پست
اوفففففتوهم که دلت مثه من ازخانواده پرهمنم گفتم بهشون مجبوری تحملتون میکنم وقتی هم رفتم میرم که میرم ...

اگه جای من بودین دور از خانواده میدیدن دنیا و آدماش خیلی بد برخورد تر از خانوادن 

آدم های دنیا وحشی اند 

حداقل وحشی بودن خانواده از بدخواهی نیست

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جای من بودین دور از خانواده میدیدن دنیا و آدماش خیلی بد برخورد تر از خانوادن آدم های دنیا وحشی ا ...

عزیزم خانواده وحشی هم داریم

حتی سمی ترو وحشی ترازغریبه

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

اوفففففتوهم که دلت مثه من ازخانواده پرهمنم گفتم بهشون مجبوری تحملتون میکنم وقتی هم رفتم میرم که میرم ...

من اگه ازدواج کردم میرم طوری میرم ک اثری ازم نباشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
گاها توی موقعیتی آدم همچین چیزی میگه ولی چند سال بعد دیگه این حرفو نخواهی زد وجود خانواده حتی بدش هم ...

فکر میکنی وقتی ازخونه بیرونم کردن بازم بگم. مبگذره از ساعت ۲ ظهر تا ۴ نیم عصر توخیابون بودم جایی نداشتم برم بعدش رفتم سرکار الانم رام ندادن رفتم خونه دوستم تایه فکری برا خودم بکنم🫠💔اگه خدا برا پدر مادرم بزرکه برامن کوچیک من نمیشناسه اسمون برا من بزرگه یهو دیدی همین ابرا یه کمکی کردن هی خدا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم میرم که میرم انگاراصلاوجودنداشتم ازاولم😥

من بدبخت از ۲ ظهر تو خیابون بودم بیرونم کردن تا۴ نیم عصر ک بعدش رفتم سرکار الانم رام ندادن خونه دوستم 

من بدبخت از ۲ ظهر تو خیابون بودم بیرونم کردن تا۴ نیم عصر ک بعدش رفتم سرکار الانم رام ندادن خونه دوست ...

چراازمن دیگه پرت نمیکنن بیرون

فقط روح و روانموداغون کردن

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!