2777
2789
۲۱ سالمهعع چقد خوبمن این مدلی نیستمینی از عکس میفهمین؟

عکس که شاید نه

ولی کافیه از کنارم رد بشه یا یه نگاه کنه یا چند جمله حرف بزنه

قشنگ متوجه میشم

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دلم پره ازش اون ک میدونس همچین رفتارایی داره چرا بغلم کرد منم اشتبا کردم وقتی گف ینی من اولین ن ...

بیخیال گذشته...به خودت عذاب وجدان نده چون همه آدما اشتباه میکنن مهم اینه اون اشتباه تکرار نشه

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

بیخیال گذشته...به خودت عذاب وجدان نده چون همه آدما اشتباه میکنن مهم اینه اون اشتباه تکرار نشه

ارع توبه کردم🥲

ولی خب رفتاراش خیلی اذیتم میکنه ی پیام میده میرع تا فردا🥲

حق گفتین درستهولی خب عصابم خورده چون من گذشتم پاک بوده با چند نفر نبودم سر رام این افتاد

مشخصه دختر پاک و معصومی هستی پسرا هم دنبال کیسی مثل تو هستند تا عقده هاشون خالی کنند

ببین اول شروع رابطه سعی کن جدی باشی هر چیزی که طرف گفت اوکی ندی خط قرمز برا خودت تعیین‌ کن بگو هدف و برنامه داری چندان بیکار نیستی که بخوای همیشه در دسترس باشی ولی سعی میکنی برا رابطتت وقت بزاری

با هر تعریف طرف ذوق نکن از اون طرفم خودتو نکوبون که نه من اینجوری نیستم یا...بگو نظر لطفتونه

وقتی پیام میده سریع آنلاین نشو و وجواب بده

جوری رفتار کن که طرف وابسته شه البته اگه آدم مناسبیه

عنوان کن گذشته و روابط طرف برات مهمه نه ساده ار کنارش بگذری اینجوری اجازه دادی تو هم یکی بشی مثل بقیه افراد تو گذشتش

ی چیز دیگه سن طرف خیلی مهمه شما که کم سنی با پسرای سن بالا رفاقت نکن سعی کن محدوده سنی خودت باشه

زیاد حرف زدم دیگه مراقب خودت باش

ارع توبه کردم🥲ولی خب رفتاراش خیلی اذیتم میکنه ی پیام میده میرع تا فردا🥲

در اینجور شرایط دلت رو بزار زیر پاهات عقلت رو بغل کن

پیام نده بهش یا وقتی اون پیام میده ذوقت رو خاموش کن و دیر جواب بده

اصلا میوتش کن😁

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

خیلی دلم پره ازش اون ک میدونس همچین رفتارایی داره چرا بغلم کرد منم اشتبا کردم وقتی گف ینی من اولین ن ...

اشکال نداره گل فراموش کن از این به بعد حریم برا خودت قائل شو لمس بدنت خط قرمزت باشه طرف اگه گذاشت رفت بهتر حداقل ضرر نکردی و روحت آسیب ندیده

سعی کن طرف با احترام کامل باهات برخورد کنه فکر نکنه ی دختر ساده ای که نیاز به جلب توجه‌ و محبت داری

اینجور که من متوجه شدم این آقا همزمان با تو روابط دیگه هم داره برا همین سرد شده نسبت بهت

مشخصه دختر پاک و معصومی هستی پسرا هم دنبال کیسی مثل تو هستند تا عقده هاشون خالی کنندببین اول شروع را ...

ممنونم خوبی از خودتونه

واقنم تعین کردم از اولش گفم خانوادم باید درجریان باشه رابطع هدف دار میخام اونم کف منم واسه هدف دار اومدم  سراغ تو...

ولی یکم ک گذش گف من وض مالیم خرابه شاید تو با من بمونی زندگیت خراب بشه نمیخام جوونیت تو بی پولی بره...

ولی من پول پرست نیسم گفم صبر میکنم درست شه ولی اون میگ من باید جم جور بشم ولی زمانش نمیدونم...

منم میخام ب مادرم بگم اون میگ بگو من بیام شرابط خودم بگم

ولی من ازش مطمن نیستم چون نمیدونع کی میتونع بیاد جدیش کنه...

اشکال نداره گل فراموش کن از این به بعد حریم برا خودت قائل شو لمس بدنت خط قرمزت باشه طرف اگه گذاشت رف ...

ممنون عزیزم 

ولی حس خیلی دارم  حتی ب خودشم گفم حس میکنم اشتباه کردیم نباید اینکار مبکردیم ...

پشیمونم🥲چون دوستش دارم گذاشتم ولی دیگ این اشتباهو نمیکنم

خودمم حس مبکنم با بقیه هم ارتباط دارع🥲🥲🥲

ولی اگ با چند نفر هس چرا ب من نمیگع برو منم راحت شم

در اینجور شرایط دلت رو بزار زیر پاهات عقلت رو بغل کنپیام نده بهش یا وقتی اون پیام میده ذوقت رو خاموش ...

ارع راهی جز این ندارمم...

دقیقا این خوبه چون نوتیفش میبینم ذوق زده میشم🥲🤣

ارع راهی جز این ندارمم...دقیقا این خوبه چون نوتیفش میبینم ذوق زده میشم🥲🤣

آفرین کار درست رو انجام بده 

وقتی اوشون بی توجه تو چرا ذوق کنی😑

ان شاءالله هر چی خیره برات رقم بخوره❤

آفرین کار درست رو انجام بده وقتی اوشون بی توجه تو چرا ذوق کنی😑ان شاءالله هر چی خیره برات رقم بخوره❤

ممنون عزیزم انشالا بهترینها نصیتون بشع

ارع اونا عشقو حال میکنن ما نابود میشبم از فکر🥲😌

ممنون ک جواب دادی خیلی داغون میشه از حال خرابی دختره همش ادعا می‌کنه عاشقتم بیو پروف استوری. میزارع ...

خواهش میکنم 

بچه‌ ۱۷ ساله واقعا قابل اعتماد نیست سن حساسی هستش 

اکثرا شخصيت خیلی بی ثبات و ناپایداری دارن