2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک توسرم حالا چیکار کنم هوا خیلی سرده حیاط بذارمم خراب میش؟؟؟؟

مگه ساختمون خیلی گرمه 

گرمم باشه هیچی نمیشه 

من شیر تازه گاو که میگیرم میجوشونم بعد داخل یخچال نمیزارم تا صبح چون ظرفش داغه هیچیشم نمیشه 

۰

مگه ساختمون خیلی گرمه گرمم باشه هیچی نمیشه من شیر تازه گاو که میگیرم میجوشونم بعد داخل یخچال نمیزارم ...

اینم شیرتازه بود 

اره خونمون ک گرمه ولی مبتونم بذارم حیاط خیلی سرده 

ب نظرت بذارم حیاط با هرطور شده جا بدمش بخچال

ما یک روز میزاریمچیزیش نمیشه تو یخچال

نه بیرون بخچال سوالم بود اخه جا نمیش تو یخچال حدود پنجاه تا ظرف کوچیک هست برا نذری پختم حالا هنوز سردم نشده بریزم داخل ظرف تا میریزم ظرفا کج میشن اب خدا چ غلطی بود کردم😂

نه بیرون بخچال سوالم بود اخه جا نمیش تو یخچال حدود پنجاه تا ظرف کوچیک هست برا نذری پختم حالا هنوز سر ...

بزارش تو قابلمه بعد بزار تو بالکنی ایونی چیزی

یا تو راه پله رو سنگ‌و کاشی تا خنگ‌بشه بعد انتقالش بده

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

بزارش تو قابلمه بعد بزار تو بالکنی ایونی چیزییا تو راه پله رو سنگ‌و کاشی تا خنگ‌بشه بعد انتقالش بده

وای خدا خیلی سنگینه کاش شوهرم بیدار بود میبردش حیاط زودتر سرد بشه خیلی خوابم میاد😢

نه بیرون بخچال سوالم بود اخه جا نمیش تو یخچال حدود پنجاه تا ظرف کوچیک هست برا نذری پختم حالا هنوز سر ...

پس الان نگیر ظرف کامل رو بزار تا خنک بشه بعد ظرف بگیر 

ولی چیزی بزاری که عرق کنه چکه کنه توش یا دم کنی بزاری که عرق رو بگیره یا سبد بزاری 

وای خدا خیلی سنگینه کاش شوهرم بیدار بود میبردش حیاط زودتر سرد بشه خیلی خوابم میاد😢

مگه چقدرههه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂