2777
2789
عنوان

از شدت حرص دارم سکته میکنم مادرشوهرم یواشکی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا پارسال عین همین اتفاق واسه دخترمنم افتاد

منتهی دختر من 8سالش بود وخونه پدربزرگش بود

عمه و مادربزرگش دست به یکی کردن وگفتن خوشگل میشی میشی وکوتاه کردن موهاشو بی خبر از من

منم 3سال بود خونشون نمیرفتم

منم رفتم دم در خونشون

هرچی فحش و حرف بود بارش کردم

دیگه جرات ندارن به پرو پام بپیچن عوضیای لجن

دختر من سومهموهاش رو شونه شهبنظرت کوتاه کنم؟

نه بابا مقدر خرافاتی هستین قد به ژنتیک و خوراک ساعت خواب بچه ها ربط دارا اتقور تو کتابخونه دیدم کسایی که قد بلند و موهات بلند هم داشتند

یادم یه کسی نامادری بود این بلا رو سر دختر شوهرش در اورد موهای دختر حالت دار و طلایی و تا کمرش بلند بود طبیعی انگار بابلیس پیچونده بود..... خودش هم خیلی خوشگل بود زنیکه ی  خبیث زد موهای دختر معصوم رو پسرونه و زشت کوتاه کرد ...   

دختر من سومهموهاش رو شونه شهبنظرت کوتاه کنم؟

من دخترم موهاش خیلی بلند بود ومتاسفانه رو قدش اثر بدی گذاشت 

من وپدر ش قدمون بلنده وفامیل هم قد کوتاه نداشتیم

تا اینکه همین محدوده سنی بود فککر کنم کلاس پنجم یا ششم مدرسه گفت قدش کوتاه نسبت به سنش 

بردم دکتر گفت موهاش بلنده ؟

کوتاه نکردید گفتم نه وموهاش هم بلند بود 

دکتر گفت همه چیز نرماله فقط بیشتر کلسیم و املاح صرف رشد موها شده 

بخاطر همین بچه ها در حال رشد نباید موهاشون را زیاد بزاریم بلند بشن تا مواد واملاح صرف قدشون بشع 

دختر شما هم تو سن رشد ونزدیک کم‌کم به بلوغ نزارید غیر عادی بلند بشع 

عجیبه کاری نکردی 

من بودم پرتش میکردم بیرون و کلا قطع رابطه میکردم 

همین سکوتت بهشون جرات کارای بدتری میده

بازم برام عجیب تره که مهمون خونه ات بوده و تنهاش گذاشتی و رفتی بیرون . من اگر کسی خونم باشه حتی یه ثانیه هم اجازه نمیدم تنها بمونه خونم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه بابا مقدر خرافاتی هستین قد به ژنتیک و خوراک ساعت خواب بچه ها ربط دارا اتقور تو کتابخونه دیدم کسای ...

اونها تو سن رشد موهاشون‌کوتاه بوده 

همین اشتباه باعث میشه زندگی بچه ها خراب بشه 

بله خواب کافی وسر موقع اثر داره ژنتیک هم موثره ولی این را متخصص تغذیه گفته که موی بلند در سن رشد اثر بد میراره