2777
2789
عنوان

فاز اینایی که بدون داماد میان خواستگاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
مامان منم همینو بهشون گفت اما وقتی اومدن گفتن پسرمون ماموریت واسش پیش اومده ماهم که گوشامون مخملی😒� ...

توام نمی رفتی جلوشون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم همینو بهشون گفت اما وقتی اومدن گفتن پسرمون ماموریت واسش پیش اومده ماهم که گوشامون مخملی😒� ...

باید مادرتون بهشون میگفت که بهتربود خودتون جلسه را موکول میکردید ب زمانی که اقادامادهم حضور داشتن ولی ب هرحال خوش امدید و دراخرهم میگفت ما فقط بخاطر اینکه خانواده ها اهل دخالت هستن و اول باید مهر تاییدیه ازسمت خانواده صادربشه ده ها خاستگار را رد کردیم ، خانواده هایی ک بدون پسرشون میان بشدت سلطه گرن بخصوص اونهایی که از اول کار دروغ مصلحتی میگن و خیال میکنن دیگران متوجه نمیشن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب باید ی مورد باشه ک ببینن یا پسر یا دخترو چون خانواده دختر اجازه دادن ک بیان حتما از طرف دختر و مع ...

خانواده دختر اجازه آشنايى ميده نه اينكه جوابشون مثبته!!

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️