2777
2789

اگه دلتون میخواد و ناراحت میشید تروخدا نخونید اگرنه منو حلال کنید ولی نمیدونم به کی بگم ذوقمو

یه هفته پیش رفتیم به مدت ۳ روز خیلیییی کم بود

یه هدیه از طرف شرکت بابام بود بمناسبت ۱۵ سال کارکردنش کارت ۶۰ میلیونی بود که مسافرت هرجا میتونستیم بریم

رفتیم قشم اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خوش بگذره برای اولین بار با هواپیما رفتیم با اینکه میترسیدم ولی خیلی حال داد 

رفتیم قشم بهترین هتل رفتیم با اون کارته ، اتامان هتل رفتیم عالییی بود ینی عالی نمیتونم توصیفش کنم

با یه تور عالی با همسفرا و تولیدر مهربون و باحال کل قشمو گشتیم فقط هرمز نرفتیم ینی هوا بد شد

یه روز کامل رفتیم درگهان جارو کردیم بازارو

لنج سوار شدیم

سیتی سنتر رفتیم.....

ینی با اینکه من از درسام یکم عقب موندم لون چند روز ولی حاضر بودم زمان اونجا وایسته خیلی خوب بود خیلی و ازین نارحتم که همچین موقعیتی دیگه برام پیش نمیاد چون ازین ولخرجیا مامان بابام نمیکنن حقم دارن زحمت کشیدن برای پولشون

ولی خیلی خوب بود شبا ینی بهش فک میکنم و خوابم میبره تاحالا همچین مسافرتی نرفته بودم 

و اگه پولشو دارید حتما برید من فک میکردم فقط کیش حال میده ولی اصلا اینطور نیست قشم عالیه اگه پولشو داشته باشی

رفتین قشم حتما درگهان و سیتی سنتر برید ، قلیه ماهیاش عالیه ماهی و میگو هم همینطور خرماهاشم که نگم هلر هم که عالی و کلا عشق و حال بود

امیدوارم هممون بتونیم یه روزی بدون دغدغه و با عشق و حال سفر کنیم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من کیش رو دوست دارم ولی تا حالا نرفتم ، کلا ۵ ۶ ساله مسافرت خارج از استان نرفتم دوست داشتم تابستون سال قبل یا امسال برم شیراز با ماشین خودمون یا مشهد با قطار ولی هیچ کدوم جور نشد

چ شرکت خوبی بوده اون وقت شانس ما....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.