2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 177603 بازدید | 948 پست
آره باباشبیه قصه اس فقط اون ساده ها که باورکردن

هر قصه و داستانی رو شاید کسی تو این دنیا بزرگ تجربه کنه 

دبگ قصه ادم فضایی نبود ک قابل باور نباشه

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
منم زندگیم مثل اسی با این تفاوت که راهی ندارم برای برگشت برادری ندارم ازم دفاع کنه فقط بایدبسوزم وبس ...

همه برادرا عین هم نیستن حالا اسی خوبه داداشاش پشتشن ،،،ولی برا من خونمو کردن تو شیشه ،بدتر ازشوهر اسی با من رفتارمیکنن محدودم میکنن اذیت میکنن همه فکرای منحرف میکنن که مثلا یه وقت راه کج نرم ،،هروز میگن کی پیش شوهرت برمیگردی ابرومونو حفظ کنی

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ومایی که زندگیمون شبیه قصه اسی هس چی ؟ماکه تو دل زندگی و اتفاقاتش هستیم ،ماهم باید بگیم اسی خیال بافته ؟

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

بانوی سرزمینم ،کاش این داستان برای شما فقط در حدِ قصه باشه هیچوقت طعمشو نچشی 🌸

بمیرم برای دلت خدا بهت صبر بده ویه دل خوش نصیبت بشه

ممنونم دعام کن ،بچه هام پیش خودمن ،شوهرم ماه به ماه خرجیمونو میده ،،دعا کن برگردیم پیش شوهرم بهترمونه 

اخه ندیدی دیشب خود اسی و دور و بریاش چه جوری یه کاربرو خوردن🥴🥴🥴که زخم زبون نزن و....منم باورنکردم ...

اون خانوم حتی با دیدن عکسی ک از خودم گذاشتم باز میگفت دستت شکسته ب من چه صورتت ک ورم نداره و فلان 

عکس مال دو سه روز بعد بود

حتی موهامم یه طرف بلند یه طرف کوتاه بود باز حرف خودسو میرد دیگ من ک تعهد ندارم ک بهتون ثابت کنم 

مگ به ازای بازدید شما و پست گذاشتن شما برای من پول میریزن ک از خودم در بیارم

اخه ندیدی دیشب خود اسی و دور و بریاش چه جوری یه کاربرو خوردن🥴🥴🥴که زخم زبون نزن و....منم باورنکردم ...

تاپیکهامو اگ درس میخوندی میدید گفتم ک میخاستم باردار شم اونم با دیدن رفتارای شوهرم ک بدتر شده پشیمون شدم

وقتی خونم رو کرده بود تو شیشه راه نجاتیم نداشتم مجبور بودم ک بچه هم بیارم براش از طرفی هم فکر کردم حداقل بچم بعد من کسی و داشته باشه دیگ نمیدونم تا چه حد درست بود ولی بلاخره پشبمون شدم

یکی از دوستان من شوهرش بد دل و شکاک بود و همیشه به دوستم تهمت میزد اخرشم دوستم با چاقو ضرب وشتم کرد و همینطور خودش که زنده نمونه ولی شانسی که اوردن سریع فامیل شوهرش رسوندنشون بیمارستان بعد دوستم دیه وطلاقش گرفت شوهرشم زندان افتاد تو رو خدا جونت بردار از این زندگی بیا بیرون

منم به همین فکرکردم🤔پس حسم الکی نیست

فقط میتونم بگم خوش ب حالت ک همچین چیزی برات مثل قصه اس حتی تو اطرافیانتم ندیدی من خودم تجربه کردم اطرافیانمم دیدم 

کامنتای بقیه رو هم بخونی میبینی خیلی ها این اتفاقات براشون افتاده پس نمیتونه فقط تو قصه ها باشه

پدرت عین پدره من بز دل و ترسویه‌ . ترس از ابروریزی.  و خواهرم عین شما،درگیر یه روانی مونده🥺🥺🥺🥺

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
توضیحاتمو بخون

ولشون کن اسی‌ .چرا میخوای خودتو بهشون ثابت کنی؟ به پشمات بگیر قضاوت هاشونو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎