2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 149126 بازدید | 784 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید به حرف پدرت گوش میدادی 

میرفتی پزشک قانونی نامه اش رو میگرفتی به پدرت میگفتی بخاطر حرف تو شکایت نمیکنم ولی حداقل ی مدرکی داشتی 

حالا دعوا با شوهرت به درک جهنم از اون خواهرشوهری که انگشتت رو شکسته بود باید صد در صد شکایت میکردی 

خیلی سادگی کردی 

وای باورم نمیشه به همچین ادمای حیوونی وجود داشته باشن..

خدا ازشون نگذره .

استارتر اگه برگردی ب این زندگی بچه تو‌نابود میکنی بخاطر بچه ات هم ک‌شده جدا شو‌نذار تو‌اون محیط سمی مصلا خانواده بزرگ شه

چه پدر خونسردی داری .من جای پدرت بودم همون لحظه شکایت میکردم طول. درمان میگرفتم مث سگ ب التماس مینداختمشون

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

ببین اگر یه درصد اگه یککککدرصد عقققل تو سرته، از این مردک تخم ح ر و می با اون خواهرای بی اصل و نسب بی رگ و ریشه جداشو ،خودتو نجات بده، شوهرت معتاده مغزش خورده شده درست بشو هم نیست، بخدا میزنه میکشتت بچت زبونم لال بی مادر میشه حداقل جداشو از اون نکبت اوضاع احوالت بهتر میشه مادری میکنی در حق بچت

همش اثر این مواد کوفتیه  

بخدا ریشه ی این همه دعوا کتک طلاق گریه همش تو مواده 

من نمیدونم چراانقدر مواد زیاد شده خدا باعث وبانیشو  سرطانی کنه 

من یادمه ۲۰سال پیش پلیسا باغیرت بودن دنبال گرفتن مواد و موادفروشا اما انگار الان بیخیال شدن 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.