نمیدونم اسمش تج*اوزه یا دست درازی بالاخره این اتفاق برام افتاده تو تاپیک قبلم توضیح دادم حالا چیکار کنم بنظرتون شکایت کنم؟!از یه طرفی میترسم شوهرم بفهمه خون به پا کنه زندگیم بهم بخوره زندگی خواهرم بهم بخوره هیچ پشتوانه ای نداریم پدرمون هم خیلی آدم خوبی نیستو به خواهرم چشم داره نمیتونه طلاق بگیره😐😔چیکار کنم اخه من
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جطوری دیت درازی کرده بهتره بگی یعنی عذاب وجدان نمیگیری خواهرت با همچین ادم هول و هیزی زندگی کنه که به کسی که به جای خواهرشه چشم داره دیگ خدا میدونه با چند نفر دیگ هس 😕
بله متاهل اون دوتا بچه داره من هم یه دختر 1 و نیم سال
والاه اگه بگم بسازید با این شرایط شکر خوردم
ولی جوری که میگید انگار غیر خودتون پشتوانه ای ندارید
به خودتون اگر میتونید تکیه کنید و شغل دست و پا کنید بنظرم طلاق فکر بهتریه از موندن و سوختن
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
دست درازی بوده فقط؟ اصلا دنبالش نرو چون بدون مدرک قبول نمیکنن ایشالا خدا از رو زمین برش میداره فقط دیگه باهاش تنها نشو درو پیکرتم قفل کن همیشه
بیچاره خواهرت
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یا اصلا اینو به کسی نگو یا اینکه سختیشو به جون بخر و شکایت کن! بنظرم خواهرت جدا بشه بهتره تا با ی عن زندگی کنه، بعدشم مهرشو میگیره میره جدا از پدرت زندگیشو ادامه میده.