2777
2789

شوهرم تازه قبول شده این کار  از صب ۵ نیم میره تا شب که میاد ۹ و نیم میشه یه شام میخوره ی چای دیگه لالا بهش گفتم من نمیتونم یعنی چی اخه تا برسی شب میشه راهش طولانیه میکه میریم  نزدیک تر خونه میگیریم گفتم من چی محل کارم اینجاست کلا اگه بریم هم باز  سر کاری من تنهایی چیکار کنم 

شوهر من🥲

۶ و نیم میره،

اومدنش با خداس

مثلا امروز قبل اذان‌اومد، ۶ رفت تا الان هنوز نیومده

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بله کلا همینه شوهر منم هفت صبح میره تا هفت یا هشت شب خب چیکار کنه بنده خدا چاره نیست همین کارم با چندرغاز حقوق به زور پیدا کرده بگم نرو؟بشینه ور دل من چیکار کنه مثلا والا😂

منو باش که از ساعت کاری شوهرم راضی نبودم میگفتم کاش کارمند شده بود تا ساعت دو تعطیل بشه بیاد خونه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

یعنی شغل دولتیه؟ چه شغلیه که این همه طول میکشه؟ ما هر اداره ای میریم نهایت تا ۲ ظهر هستن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»