2777
2789
عنوان

نی نی سایت چقد مضحک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست
برا چی آخهنه سیاسیه نه توهین نه خاک بر سری

چون بچه  های  کم سن  تو  سایت  هستن

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
منم درباره میرزا کوچک خان گفتم تعطیل کردن یه لحظه حس کردم دارم تو لندن درباره ایران میگم. نفهمای حما ...

وا😐خدا عقل بده انشالاه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا جدا درباره فردوسی بگی جمعت میکنن عمرشون قطع بشه به زودی

ولشون کن خودتو عصبی نکن بخاطر اینا

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
اره ولی این تابلوعه با هر اکانتی بیاد شناخته میشه😂آخرم ی عکس نداد با اون همه ادعا قیافشو ببینیم

تو یکی از همون اکانتایی که تگ کردی واسم عکس چشاشو گذاشته بود حالا نمیدونم خودش بود یا نه😂

تو یکی از همون اکانتایی که تگ کردی واسم عکس چشاشو گذاشته بود حالا نمیدونم خودش بود یا نه😂

سه تا کاربریه هرسه تا تاپیکاش عینه همه.دوتاشون ک تاپیکا قشنگ مثله همه هیج فرقی نداره احتمالا همشون ماله همینه بلاگره ماست😂گندش درمیاد جند روز دیگه جای دیدیش منم تگ کن