2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا بمونم پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 39 پست

ب نظر من ازدواج 

مسائل عاطفی خیلی مهمن من از سن ۲۳ تا ۲۵ خ خلا روحی احساس کردم دیگ ۲۵ عقد کردم کلا بی‌حس بودم...البته نظر شخصی منه...

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
همین مادرت وقتی خواهرت و کرد ۵۰ ساله میگه به من چه میخواستی ازدواج کنی. بلایی که مادرم سرم آورد. و ه ...

دقیقا مادر ها حق تصمیم گیری باید بدن طرف دکتر بود پولدار بود خوش اخلاق بود میگم مامان به مبینا بگو میگه نه بزار حواسش به درس و دانشگاش باشه 

من مطمعن بودم خواهر من از این پسره خوشش میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مادر ها حق تصمیم گیری باید بدن طرف دکتر بود پولدار بود خوش اخلاق بود میگم مامان به مبینا بگو م ...

خواستگار خوب همیشه نیست منم خیلی خواستگار رد کردم

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

خواستگار خوب همیشه نیست منم خیلی خواستگار رد کردم

منم میگم امروز که به خواهرم گفتم کلی ناراحت شد قهر کرده 

می‌گفت دوست داشتم مگه بچه هستم پسره خوب بود با دست خودت داری خراب میکنی زندگیمو کلی دعوا شد

خیلی دو راهیه سختیهدقیقا ۲۴ سال و۴ ماهمه خیلی ناراحتم چرا پزشکی دارو نشد مسائل جدید هست ممنون بابت ر ...

همسر من پزشکه میگه پزشکی واسه دخترا خوب نیست تو این رشته پیر میشی.بنظرم  ازدواج کن بعدن تو رشته ی خودت فوق و دکترا رو بخون همش که نباید پزشکی باشه. البته باید خودت تصمیم بگیری و معایب و مزایای هر کدوم رو بسنج

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
منم میگم امروز که به خواهرم گفتم کلی ناراحت شد قهر کرده می‌گفت دوست داشتم مگه بچه هستم پسره خوب بود ...

ای وای منم یه لگد بدی مامانم به بختم زد که فقط خود خدا مگه معجزه کنه

به امید آینده نباشین من تا بیست سالگی میگفتم ولش کن از این بهتر میاد ولی الان همه ازدواج کردن کیس خوب خیلی کم پیدا میشه خواستگاری که خوبه نباید رد کرد

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

دقیقا مادر ها حق تصمیم گیری باید بدن طرف دکتر بود پولدار بود خوش اخلاق بود میگم مامان به مبینا بگو م ...

منم ده سال خواستگارم از آمریکا میومده دکترای عمرانش هم میگیره حتا. از من مخفی میکرده میرفت از تو کوچه یه آدم بدهیبت پیدا میکرد میاورد میگفت خدا کنه تو رو بپسندن. کلا از اینکه من خواستگار زیاد داشتم دق میکرد. مادران حسود عقده ای