2777
2789
عنوان

خانومایی که ازدواج کردید شده تا بحال خانواده تون بین شما

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست
واقعا ؟؟؟؟؟؟خب لطفا بیشتر بگو مثلا واکنشت چیا بوده ؟؟

خیلی زیاده

جالبش اینه من کوچیکم و سالها بعد اون متاهل شدم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو عقدم ،برادر هم تو عقده ، این قدر ک ب زن داداشم اهمیت میدن و بهش احترام میزان و هفته ایی دوسه بار مهمانش میکنن بعد پذیرایی عالی هم فراهم میکنن خیلیم هواشو دارن، ولی نامزدمن نه اصلا دعوتش نمیکنن مگر اینکه خودش بیاد اونم بنده خدا موقع شام و ناهار نمیاد، اصلا ب من و نامزدم اهمیت نمیدن مخصوصا مامانم ، من ک خیلی ناراحت و دلخور میشم ولی تا حالا چیزی نگفتم

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
من خواهرم که متاهل هست مگه چه روزی با بچه‌هاش خونه پدرم نباشه بعدش من دوهفته یه بار یا حتی ماهی یه ب ...

وای اینا دقیقا من و بچه های برادرم هستیم..الکی به من میگن بچه های برادرم رو دوست ندارن ولی وقتی میان همچین بچه های اونو میبوسن من اصلا جرات ندارم چیزی بگم😔تا یکم از پسرم تعریف میکنم مادرم سریع از بچه داداشم تعریف میکنه.هی مدام میگه پسر داداشم میخواد باستان شناس بشه😏کلاس اوله حالا...بعد پسر منم گفت منم میخوام حسابدار بشم مادر گفت بچه رو از رو پی پی ش معلوم میشه چکاره اس😔گفتم یعنی چی گفت هیچی مثاله😐

خدایا شکرت🌹🌹🌹
واقعا ؟؟؟؟؟؟خب لطفا بیشتر بگو مثلا واکنشت چیا بوده ؟؟

فرق گذاشتنی که در مورد ما میذارن احترامی نیست، اتفاقا با همسر من رسمی تر و غیر صمیمی تر رفتار میکنن، ولی فرقی که میگم میذارن هم به لحاظ مالی هم عاطفی ه!

نمونه ی کوچیکش، یسری داشتم پای لپ تاپ کار میکردم، چند تا کاغذ رو میز بود، میخواستم ببینم اگه چک نویس ه روش یه چیزی بنویسم ناخوداگاه چشمم خورد به نوشته های مامانم، اسم همه رو نوشته بود دعا کرده بود که فلانی فلان اتفاق براش بیوفته اونیکی اینطور بشه (دعا) حتی اسم پسر خالمم بود، ولی اسمی از همسر من نبود!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مثلا چیا دیدی ؟؟

سر عروسی من اون جهازی که باید رو نزاشتن

ولی برای خواهرم(ناتنی) همه چی گذاشتن

به اون بیشتر و بهتر سر میزنن ولی به من سالی یبار اونم با گلگی های من

شوهر اونو بیشتر دوس دارن شوهر منو نه 

درحالی که یک درصد خوبی ها و احترام هایی که من و شوهرم بهشون کردیم رو خواهرم نداشته 

وای اینا دقیقا من و بچه های برادرم هستیم..الکی به من میگن بچه های برادرم رو دوست ندارن ولی وقتی میان ...

عزیزم میفهمم چه حس بدیه من فقط پدرم اینطوریه مادرم و برادرم و اون یکی خواهرم خیلی باهام خوبن حتی به پدرم تذکرمیدنولی اون بدتر می‌کنه منم بهشون گفتم فقط بخاطر شما میام الانم چند ماه نرفتم 

مادرمن عیدبه عیدمیادخونه ی ما..ولی خونه ی خواهربرادرام سالی ۶..۷بارمیره.

مادرشوهرم ۱هفته بیمارستان بودحالش بدبود دکتراجوابش کرده بودن یه نیومد ازش خبربگیره..ولی مادرشوهرای خواهرام هروقت مریض میشن فوری میره خبرمیگیره...

برادرشوهرم جوون بودفوت شد یه بارنیومدتسلیت بگه ولی پدرزنداداشم فوت شد ۱هفته شب وروزاونجابود.

بله خیلیییییی فرق میزاره بعدانتظارداره روزای تعطیل که دخترم نمیره مدرسه دوسه روزوبرم اونجابمونم.....من چندسال اول زندگیم اصلا وضع خوبی نداشتم بخدابیشترشباگشنه میخابیدم ....بااینکه وضعش خداروشکرخوبه وخبرداش توچه وضعیم نیومدبگه بیااین هزاری روبگیردستت باشه ..خیلییییییی منو کوچیک کرده پیش خانواده شوهرم....مادرم خیلی فرق میزاره بینمون.ولی کاش پدرم زنده بود اون فقط منو درک میکردخدارحمتش کنه بهترین کس زندگیم بود ولی حیف💔

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
سر عروسی من اون جهازی که باید رو نزاشتنولی برای خواهرم(ناتنی) همه چی گذاشتنبه اون بیشتر و بهتر سر می ...

چه بد 

چیزی گفتید ؟؟ گله کردنی چیزی ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
مادرمن عیدبه عیدمیادخونه ی ما..ولی خونه ی خواهربرادرام سالی ۶..۷بارمیره.مادرشوهرم ۱هفته بیمارستان بو ...

وای چه سخت .متاسفم 🥺

حالا برعکس پدر من اینجوریه 

ببین یعنی به زور جواب تلفن همسر من رو میده ولی تا کمر خم و راست میشه جلو شوهر خواهرم 

در صورتیکه ما صد برابر بیشتر بهش احترام میذاشتیم 

من اطلاع نداشتم ولی فهمیدم ک برا خواهرم گوشواره طلا خریده بوده بابام 

ولی برا من نخریده 

واقعا ازشون دلگیرم 

وای چه سخت .متاسفم 🥺حالا برعکس پدر من اینجوریه ببین یعنی به زور جواب تلفن همسر من رو میده ولی تا کم ...

آره عزیزم واقعاسخته..آدم اصلا از پدرمادرخودش این انتظارونداره 😓

بنظرم واسه دخترسختتره

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
آره عزیزم واقعاسخته..آدم اصلا از پدرمادرخودش این انتظارونداره 😓بنظرم واسه دخترسختتره

اره واقعا سخته .. 

ولی چرا اینجوری هستن ؟؟ 

چطور آدم می‌تونه بین بچه هایش تبعیض بذاره ؟؟