2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم 😐ولی خواستگار ندارم 😂😒

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست

منم هیجده سالگی ازدواج کردم چه حس بدیه کلا دختر بودن این  ک از یه طرف نمیخوای زود شوهر کنی از یه طرف خواستگاری ک اومده میترسی بهترش دیگه نیاد ... کاش دخترام میتونستن خودشون انتخاب کنن 

چقد واقعا حماقت میکنن این نسل. بابا برید عشق کنید با مجردی، ۶ سال دیگه تازه برو تو فکرش، واقعا تو هوا هستین؟ خوشت میاد هر روز و شب پای گاز باشی و توالت بشوری، دماغ بچه پاک کنی؟؟؟؟؟ چجوری بگیم حالیتون بشه، واقعیت ها رو ببینید از حال و هوای رمانتیک خارج شید یکم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضی نیستی از اینکه ۱۸ ازدواج کردی؟

ببین من دختر خونه بودم و کار خاصی نکرده بودم تهش یکی دوتا دوس پسر ساده در حد خیلی محدود بخاطر اینم حس خوبی نداشتم ولی خب واقعیتشم ۱۸ عقد کردم و بخاطر کرونا نامزدیم طولانی شد و سه چهارسال بعدش ازدواج کردم الان راضیم اما روزایی بوده ک حس پشیمونی هم بهم دست میداده و فکر میکردم ک خیلی چیزارو از دست دادم بخاطر زود ازدواج کردن ولی تهشم ب این رسیدم ک خانواده من هیچوقت نمیزاشتن ک سفر مجردی برم یا پارتی برم یا هر سرکاری برم و مجردی زندگی کنم یا حتی برم شهرستان درس بخونم یا مهاجرت کنم یا حتی دوس پسر داشته باشم ک براحتی باهاش بگردم واقعیت اینک واسه انجام هر تفریحی نیاز ب اجازه داشتم ک نمیدادن..و اینک الانم درسمو میخونم پس در نهایت زیاد ب حال من فرقی نمیکرد اما اگ خانواده آزادی داری حیفه زود ازدواج کنی اگ نه خانواده محدود میکنن دیدم اکثر بچه های این خانواده ها تو بیست سالگی قصد ازدواج پیدا میکنن ک خلاص بشن ولی بازم اگ مورد خوبی نبود ازدواج نکن چون از چاله ب چاه افتادنه یجورایی

ببین من دختر خونه بودم و کار خاصی نکرده بودم تهش یکی دوتا دوس پسر ساده در حد خیلی محدود بخاطر اینم ح ...

من خونواده آزادی دارم ولی خودم ، خودمو محدود میکنم 

تو شوهر کردن چی میبینین که انقد مشتاقین

هیچ ... خاصی نیست😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️