2777
2789
عنوان

شما باشید با این شوهر چطور رفتار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 26 پست

من تاپیک های قبلیت رو خوندم تا  قبول نکرد بیاد مشاوره و درست حسابی از دلت در نیاورده به هیچ عنواااان برنگرد ..چون اینجوری تعریف کردی مشخصه این رفتار بار اولش هم نبوده ..به راحتی برگردی پرروتر از قبل میشه ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاپیک های قبلیت رو خوندم تا قبول نکرد بیاد مشاوره و درست حسابی از دلت در نیاورده به هیچ عنواااان ...

نه اصلا دلم نمی‌خواهد برگردم خیلی از چشمم افتاد اون زندگی برای من تمام شده

شما تکلیفت با خودت معلومه؟!

میگی که به هیچ وجه نمیخوام برگردم، بعد می‌پرسی چطور باهاش رفتار کنم؟!

حضانت بچه تا ۷ سال با مادره، پدر نمیتونه بیاد بچه رو بگیره ببره.

من از قبل اطلاعی ندارم، ولی موضوع دعوای اخیرتون بیشتر بچه بازی بوده!

.

همونجا بمون آخرش که چی باید بیاد دیدن تو ونی نی 

نگران نباش من حاملگی سختی داشتم از هزار جا فشار روم بود هیچی نشد به پسرم 

قرص آهن کلسیم مولتی ویتامین آمپول نوروبیون سرم املاح بدن پودر لیدی میل بخور،به خودت حسابی برس به تغذیه ت تا به سلامتی زایمان کنی ببینی چی میشه

تا دوسالگی پسرم سخت ترین روزای زندگیم بود ولی گذشت 

اینم بگم دیگه پسرم دنیا اومد قهر نرفتم موندم زندگیم رو اونجوری کردم که میخواستم

همونجا بمون آخرش که چی باید بیاد دیدن تو ونی نی نگران نباش من حاملگی سختی داشتم از هزار جا فشار روم ...

امروز بهم میگه میام از بیمارستان بچه رو میبرم شوهر من خیلی غیر منطقیه بچه ننس همش بفکر خانوادشه ولی خانوادش برای اون ارزشی قائل نیستند داره زندگیشو به خاطر اونا تباه می‌کنه منم دیگه اونو نمی‌خوام 

آخه پسرشون براشون ارزشی نداره پسری که بچه ننس و به فکر همس بجز خودش و زندگیش بیشتر از این نمیشه انتظ ...

فدای سرت ..بیخیال ..مراقب خودت و بچه ات باش ..انشالله راحت زایمان می‌کنی و بسلامتی بچه ات بقل میگیری ..

شما تکلیفت با خودت معلومه؟!میگی که به هیچ وجه نمیخوام برگردم، بعد می‌پرسی چطور باهاش رفتار کنم؟!حضان ...

تصمیم الانم تمام زخم ها و بد اخلاقای چهار ساله اشه امروزم که خودشو خیلی خوب نشون داد بله تکلیفم معلومه با خودم منظورم از رفتار اتمام حجت بود چون امروز با وجود این رفتارها بازم امشب بهم پیام داده