2777
2789
عنوان

شوهرم برا خونه ی مادرش خرید می‌کنه برا خونه‌ی ما نه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی بگید بگنجه خب چجوری کامل ارتباطشو با مادرش قطع کنه؟ بعد فک میکنید همچین مردی اصلا گوشش بدهکا ...

مادرش پنجاه سالش نشده هنوز که بیوه شده من خودم راضی نیستم به این کار حتی خودمم رفت امدمو تقریبا هرروز کردم ولی خب راضی هم نیستم فقط به اونا رسیدگی کنه

عزیزم پدر شوهرت چند وقته فوت شده؟؟؟شاید دلش میسوزه برا خونوادش ب مرور زمان درست میشه حالا تو فعلا حا ...

یکماهه آخه میترسم عادت بشه شوهر من قبلشم وابستگی شدید داشت الان دیگه هیچی چیزی که میترسیدم همیشه ازش سرم اومد پدرشوهرم تو شصت سالگی صحیح و سالم مرد

مادرش پنجاه سالش نشده هنوز که بیوه شده من خودم راضی نیستم به این کار حتی خودمم رفت امدمو تقریبا هررو ...

اره اصلا جدای اینکه امکان پذیر نیست، منصفانه ام نیست، به هر حال مادرشه و حق داره 

فقط باید با همسرتون محترمانه صحبت کنید که تعادلو رعایت کنه، شایدم الان چون داغشون تازه ست متوجه نیستن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ببین منم بگم بهش میخوره برا خونه ولی برا خونه ی مادرش بدون گفتن اون مسخره یجوری رفتار می‌کنه انگار ا ...

یه ماهه پدرش فوت شده؟پدر حقوق یا پولی داره  که مادر شوهرت باهاش زندگیش رو بچرخونه؟پدرش تازه فوت شده عزاداره زیاد رفت امد میکنه خونه مادرش واسه همین حواصش نیست بهتر میشه شوهرت ناهار شام خونه مادرشه تو هم اونجای یا نه؟قبلا لیست خرید هاتو چطوری بهش میگفتی؟قبل اومدن به خونه زنگ بزن یا اس بده فلان چیز ها رو لازم دارم بخر بیار بزار یادش بیفته مسئولیتی داره نخره بازم بهش یاد اوری کن من خودم هر چی باشع قبل اومدن همسرم بهش اس میدم بخره حتی زنگ هم بزنم اومدنی فراموش میکنه اس میدم قشنگ یادش بمونه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چ بچه ننه ارتباطش قطع کن با مادرش کاملا

مگه میشه ادم با مادر اتباطش رو کاملا قطع کنه😐😐😐همین مادر شوهرش رو نزاییده بزرگ نکرده؟تحویل زن که میدن دیگه مادرشون به حساب نمیان؟خودت پسر نداری یعنی در اینده عروست بگه کلا با مادرت قطع ارتباط کن؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چ بچه ننه ارتباطش قطع کن با مادرش کاملا

مگه میشه ادم با مادر اتباطش رو کاملا قطع کنه😐😐😐همین مادر شوهرش رو نزاییده بزرگ نکرده؟تحویل زن که میدن دیگه مادرشون به حساب نمیان؟خودت پسر نداری یعنی در اینده عروست بگه کلا با مادرت قطع ارتباط کن؟

یه ماهه پدرش فوت شده؟پدر حقوق یا پولی داره که مادر شوهرت باهاش زندگیش رو بچرخونه؟پدرش تازه فوت شده ...

اره 

دوتا برادرشوهر جوون دارم اونا حقوقشون از شوهرم خیلی بیشتره .منم گهگاهی خونه مادرشوهرمم