2777
2789

💜😀 بچه ها من گروه زدم تل ایدیم پبام بدبد لینک بدم اونجا جمع شیم

@mamijojo80

من خودم بله سختی خیلی داره شیرینی هم همین طور اصلا ی شرایط و حس خاص 😢

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو ۸ هفته بودم دیدم یه جوری ام

پریددم شده بودم

شک نداشتم

ولی یه بی بی زدم دیدم باردارم

آزمایش دادم و دیدم بله

سونو گفت ۸ هفته ای

هفته اول رو من اصلا نفهمیدم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

ازهفته ۶ تا ماه ۴ خیلی سخت بود بعدش بهترشد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من تا اخر  برام سخت بود ویار هام شدید بودن😐😐😐ولی نمی دونم چرا ادم دلش تنگ میشه برا اون دوران🤨🤨🤨

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

اف ت ضااااااااااااااحححححح بود

نه فقط ماه اول

تا پایان ماه ۴

سردرد تهوع حالتهای عصبی و...

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اف ت ضااااااااااااااحححححح بودنه فقط ماه اولتا پایان ماه ۴سردرد تهوع حالتهای عصبی و...

تهوع شدید سر درد حالت های عصبی و افسردگی شدید هم بهش اضافه کن برا من😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من همش خواب بودم

شدیییدا خوابم میومد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تهوع شدید سر درد حالت های عصبی و افسردگی شدید هم بهش اضافه کن برا من😐😐😐

بچت دختر بود؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜