2777
2789
عنوان

عمل حذف عینک یا پی آر کی

88 بازدید | 23 پست

سلام،،خانوما کسی بوده این عمل رو انجام داده باشه؟نظرتون چیه؟ خوبه یا بد؟ نمره چشمتون برنگشت؟ اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین دو دلم برا انجام دادنش ولی از عینک خسته شدم دیگه 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انجام دادم یکی از بهترین کارای زندکیم بود. البته یکساله ولی واقعا راحت شدم اصلا هم اذیت نشدم.

واقعا؟؟اگه برگردی عقب بازم انجام میدی؟ نمره چشات چند بود؟اصلا برنگشته؟

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
واقعا؟؟اگه برگردی عقب بازم انجام میدی؟ نمره چشات چند بود؟اصلا برنگشته؟

۲ هرکدوم. فعلا که نه با اینکه کارم با کامپیوتره سرمم همش تو گوشی. صد در صد انجام میدم من عینکم نمیزدم خوشم نمی اومدعمل کردم اصلا دنیا واضح شد.

انجام دادم یکی از بهترین کارای زندکیم بود. البته یکساله ولی واقعا راحت شدم اصلا هم اذیت نشدم.

عزیزم بعد از عمل چه مراقبت‌هایی لازمه؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
۲۶ سالمه،،،تحقیق زیاد کردم همه راضی بودن خیلی کم پیش اومده که راضی نباشن

دوست من انجام داد میگه کامل برگشته به قبل کلی هم چشمام درد می‌کنه میگه نزدیک بینم که خوب بود هم خراب شده

عزیزم بعد از عمل چه مراقبت‌هایی لازمه؟

حموم یک چند روز نباید بری یک مدت حتی تو خونه هم باید عینک بزنی دیگه قطره ی چشمی هم داری باید مراقب باشی سر وقت بزنی با یک سری مراقبتای دیکه مثل بلند نکردن جسم سنگین و ورزش و این حرفا.