|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا کارم تریده.استرس هیچی رو ندارم هیچ همکاری هم ندارم
اوضاع بورس خوبه؟
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آره خیلی خوبه.درامد خوبی داره تنها مشکلش اینه که سودش درصدیع و هر چی سرمایه ات بیشتر سودت بیشتر.مثلا من تو یه ماه سرمایه ام که اینبار ۸۰۰ گزاشتم شد دو و هفتصد. اگه جای هشتصد تومن ۸ میلیون میزاشتم میشد ۲۷ میلیون.
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آره خیلی خوبه.درامد خوبی داره تنها مشکلش اینه که سودش درصدیع و هر چی سرمایه ات بیشتر سودت بیشتر.مثل ...
چه خوب شوهرمن پنجاه میلیون داره ولی انقد سود نمیکنه