2777
2789

چند ساله چاقم از کنکور به این ور 

زده به دستم چاقیم دستم بی حس شده 

ولی پرخوری عصبی دارم امروز هم خیلی غصه خوردم ولی نشد غذا بخورم دلم یه عالمه سوخاری میخواد با نوشابه زرد دارم دق میکنم جدی 😭😪

کسی بین شما پرخوری عصبی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دلم میخواد هق هق گریه کنم رژیمم ظالمانه نیست ولی من چون روانم بهم ریخته نمیتونم سیر بمونم

خب روانت رو درمان کن 

مثل اینه سقف سوراخه و آب چکه میکنه داخل خونه 

تو بجای اینکه سقف رو درست کنی سطل سطل آب از خونه ببری بیرون 

علت رو پیدا کردی 

علت رو درمان کن

من سرترالین میخورم یکم بهتر شدم ولی نه اون قدر

خیلی بده پرخوری عصبی من همه اضافه وزنم سر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبییم بود خدا رو شکر تموم شد 🥲

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

من سرترالین میخورم یکم بهتر شدم ولی نه اون قدر

خیلی بده پرخوری عصبی من همه اضافه وزنم سر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبییم بود خدا رو شکر تموم شد 🥲

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

خب روانت رو درمان کن مثل اینه سقف سوراخه و آب چکه میکنه داخل خونه تو بجای اینکه سقف رو درست کنی سطل ...

رفتم روانپزشک دارو داد ولی باز شدید که بهم میریزم نمیتونم جلو خودمو بگیرم .... داستان زندگیم تو تاپیک هام هست امروز دیگه خیلی گریه ام گرفت 😞😭 بعدش دیگه فقط غذا میخواستم 

رفتم روانپزشک دارو داد ولی باز شدید که بهم میریزم نمیتونم جلو خودمو بگیرم .... داستان زندگیم تو تاپی ...

عزیزم خوندم تاپیکت رو 

خانوما نصیحتهای درستی بهت کردن من دیگه تکرار نمیکنم

هممون میدونین راه درست کدومه اما انگار تله های روانی گرفتارمون کردن نمیخوایم خودمون رو از منجلاب نجات بدیم منم مثل توام ب یه آدم بی محبت که ظرف عشقش خالیه برمیگردم با توجیه های اشتباه 

خدارو هزار مرتبه شکر امشب از دکتر میپرسم میتونم فلوکستین بخورم یا نه

اتفاقا حتما فلوکستین بخور

فلوکستین دلت رو سنگ میکنه اصلا یادت نمیاد چرا طرفت رو دوست داشتی 

جوری ازش گذر میکنی ک خودتم باورت نشه تونستی بگذری

فلوکستین عالیه